זה לא קשור ללמידה
אוקיי, זה ממש לא קשור ללמידה - למרות שאני מאוד מנוסה, מקצועי וטוב במה שאני עושה, גם אם צריך ללמוד עוד משהו, אני אעשה את זה בשמחה. בראיונות אחרים שאני הולך, אני תמיד בודק שיהיה לי לאן להתפתח וללמוד דברים שלא ידעתי קודם (אחרת, מקום העבודה הזה הוא סתם ביזבוז זמן). הדרך שבה היא אמרה את זה, כאילו היא המקום האחרון עלי אדמות ואין מלבדה עוד מקומות עבודה - זה היה פוגע ומעליב. נכון שלא התעסקתי עם מסדי נתונים של כמה טרות (אלפי ג'יגה) - אני DBA של מסדי נתונים קטנים וככזה הצגתי את עצמי. נכון שאני לא יודע סאן-סולאריס אבל לא התיימרתי להיות כזה. מותר להגיד "אני מצטערת, אתה לא מתאים לי" אבל להגיד לי בצורה לא מנומסת שהיא "תיקח בינוניים ותעשה אותם הטובים ביותר"?! סליחה??? מי בינוני? אני בינוני? למה מי את שתגידי לי כזה דבר? איפה הרקורד שלך שיתן לך את הזכות לדבר אלי ככה? בכלל, כל ההתרשמות מהמקום ואיך שהוא נראה.. זה לא נראה כל כך טוב.. זה נראה כמו המקומות האלה שמראים בכולבוטק במצלמה הנסתרת, כשהכתב והפרייאר מנסים ביחד לקבל את כל חסכונותיו של הפראייר מהעוקץ התורן... אני למקום הזה לא חוזר, גם היא מציעה לי 15 נטו + רכב + משרת.