VERACITY

koko026

New member
VERACITY

VERACITY מיהו מכיר את החברה הזאת ?? יכול לתת לי פרטים מה הם עושים בדיוק?? הם בפ"ת - ק.אריה....

realmagic

New member
הייתי שם בשבוע שעבר

אהלן, הייתי שם בשבוע שעבר. הייתה לי הרגשה כאילו החברה הוקמה מתישהו בתקופה האחרונה ועדיין לא באמת נכנסה לעניינים. כאילו אפילו פקידה או עובדת ניקיון עדיין אין: המשרדים היו דיי מוזנחים והמראיינת (שהעידה על עצמה כ"ראש צוות ומנהלת בחברה" הייתה גם זו שפתחה את הדלת. מהסתכלות מסביב, נראה שהיא גם הייתה היחידה באזור (לא, זה לא היה בקצות היום, זה היה ב13:00 או משהו כזה). היא, כאמור, לא הייתה מישהי של כוח אדם, אלא אדם טכני. היא לא הייתה מקצועית בראיונות (לדוגמא, למרות שתיאמתי איתה את הראיון כמה ימים מראש, היא לא הצליחה למצוא את קורות החיים שלי בערמת דפים במשך כמה דקות) ויצרה ריחוק והרגשה שאני מבזבז את זמנה. כשהגעתי לראיון והתחלנו לדבר, היא לא אמרה כלום על החברה וביקשה שאני אציג את עצמי בצורה שהזכירה מאוד חקירה במשטרה. כשביקשתי לדעת לפחות מה היא מחפשת - ואולי אני מבזבז את זמנה וההפך, היא לא רצתה אפילו לספר לי. היא אמרה שאני אגיד לה מה אני יודע, והיא כבר תחליט אם אני מתאים או לא. אפילו כוס מים היא לא הציעה! אפילו שהיא לא רצתה לספר לי מה היא מחפשת, היא שאלה אותי "כמה זמן יקח לי ללמוד את מה שאני צריך להשלים" (שוב: בלי לספר לי מה בדיוק זה כולל) והיא הספיקה לקטול אותי בטענה ש"יש לי עוד הרבה מה ללמוד" (למרות שיש לי 6 שנים של ניסיון בתחום הDBA-אות). עד שהגיע סוף הראיון, אני כבר כל כך רציתי ללכת משם והיא מצידה עשתה רושם דומה. יצאתי משם בריצה. כל הראיון היה 10-15 דקות. בפנקס שלי, בו אני רושם את ראיונות העבודה, רשמים ראשוניים וכל מיני דברים שקשורים לעבודה, רשמתי מילה אחת בדף של veracity:
לא

koko026

New member
וואוו...

אני לא מאמינה!! הייתי שם אתמול והמצב הוא בדיוק כמו שתארת פה!!!! גם לי יש נסיון של 6 שנים בתכנות והיא אמרה לי שזה לא מספיק ואני צריכה ללמוד דוט נט ואז היא תכניס אותי לפרוייקטים היא באמת הייתה לבד שם....מה שלא היה ברור לי... אז מה לא חזרו אליך?? איזה קטעים זה....

realmagic

New member
חזרו אלי?

בואי נגיד שאם היא תחזור אלי, אני כנראה אגיד שאני מת ושלא תתקשר שוב.

koko026

New member
למה?

אתה לא מאמין שאם תלמד היא תכניס אותך לפרוייקט? זה הגיוני?

realmagic

New member
זה לא קשור ללמידה

אוקיי, זה ממש לא קשור ללמידה - למרות שאני מאוד מנוסה, מקצועי וטוב במה שאני עושה, גם אם צריך ללמוד עוד משהו, אני אעשה את זה בשמחה. בראיונות אחרים שאני הולך, אני תמיד בודק שיהיה לי לאן להתפתח וללמוד דברים שלא ידעתי קודם (אחרת, מקום העבודה הזה הוא סתם ביזבוז זמן). הדרך שבה היא אמרה את זה, כאילו היא המקום האחרון עלי אדמות ואין מלבדה עוד מקומות עבודה - זה היה פוגע ומעליב. נכון שלא התעסקתי עם מסדי נתונים של כמה טרות (אלפי ג'יגה) - אני DBA של מסדי נתונים קטנים וככזה הצגתי את עצמי. נכון שאני לא יודע סאן-סולאריס אבל לא התיימרתי להיות כזה. מותר להגיד "אני מצטערת, אתה לא מתאים לי" אבל להגיד לי בצורה לא מנומסת שהיא "תיקח בינוניים ותעשה אותם הטובים ביותר"?! סליחה??? מי בינוני? אני בינוני? למה מי את שתגידי לי כזה דבר? איפה הרקורד שלך שיתן לך את הזכות לדבר אלי ככה? בכלל, כל ההתרשמות מהמקום ואיך שהוא נראה.. זה לא נראה כל כך טוב.. זה נראה כמו המקומות האלה שמראים בכולבוטק במצלמה הנסתרת, כשהכתב והפרייאר מנסים ביחד לקבל את כל חסכונותיו של הפראייר מהעוקץ התורן... אני למקום הזה לא חוזר, גם היא מציעה לי 15 נטו + רכב + משרת.

גרי רשף

New member
הייתי שם והתייחסו אלי דווקא די בסדר

..אולי הם נבהלו מהתלונות כאן!

realmagic

New member
אני מפקפק בזה שהם נבהלו...

גם אם נבהלו ממה שכתבנו כאן (וכמו שאמרתי, אני מפקפק בזה), הם כנראה הפסידו שני אנשי מקצוע שלא בהכרח נפוצים בשוק רק בגלל שהיא לא ידעה לראיין והיא העליבה בזמן הראיון. לשמחתי, אני לא צריך את הבחורה ההיא (שלא לא להשתמש במילים בוטות יותר) כדי למצוא עבודה - ראיונות במקומות אחרים אני מסיים במחמאות ובד"כ הזמנה לשלב הבא בלי בכלל מאמץץ. היום, חודש לפני השחרור אני כבר מדבר עם שלוש חברות על חוזה. כנראה שאין מה לעשות, חייבים להיתקל גם במקום כזה כדי להעריך את הראיונות המקצועיים שיש בחברות אחרות שנעשות על ידי אנשי מקצוע רציניים.

למעלה