veni, vidi, vici

שלייפי

New member
veni, vidi, vici

סתם בודק לראות מה קרה בממלכות אחרות הרי אי אפשר לגעת אף פעם מה יקרה יש הפיכות עם וכו אז כדאי להיות מוכנים לכל אפשרות

Sparker

New member
פה יש לנו

בינתיים אנרכייה מסודרת להפליא... אז בוא, תפוס כסא (שמעתי שבפורום האב/אם מייצרים כאלה) ותראה גם מה חושב העם הפשוט חסר המלך.

שלייפי

New member
איך אנרכיה?

לשלוח לכם את הבן דוד שלי? נסיך בלי נסיכות מת שתיהיה לו ממלכה קטנה משלו

blixgirl

New member
היי Sפארקר../images/Emo13.gif

מה עם השלג הנבואי ? ירד כבר ? עדיין תחזיות צפויות ? איפה כולם ? בליקסי

Sparker

New member
שלג לא נראה באופק...

אנחנו כמו אצלכם... קר ובהיר (על הקר אפשר להתווכח...) כרגע חזרתי מערב קצת מוזר... אני עדיין מעכל את "הפסנתרן" ואת הארוחה במסעדה ישראלית (פעם ראשונה שלי...) מימיי לא ראיתי חומוס כל כך נוזלי... החברים הספרדים התאכזבו... ובנוסף להכל גם נעשה להם חור בארנק...

een ogenblik

New member
ברוך הבא

אני מתארת לעצמי שזו אחת הפעולות האחרונות שלי כוועדת קבלה זמנית, ואני משוכנעת שבליקסי תגיע אחר כך לכסות. קפה? תה? שוקו? משהו קר? יש לנו מזווה עמוס כל טוב, והוא עומד לרשותך (לפחות בביקור ראשון).

שלייפי

New member
אני שותה רק שמפנייה

כיאה למלך שמכבד את עצמו אבל באין גם כוס מים הולך

yosense

New member
מה זה בסך הכל בשביל מלך

וגם נשים.. כן.. כמה שאתה רוצה..
מכל הסוגים והצבעים

yosense

New member
יקבע תאריך להכתרת המלך שלייף

בחר לך מהטובות, הרכות הנאמנות והלבנות שבבנות הארץ. משרתיך הננו.

Bon Bon

New member
ואתה גם יודע את הפרוש של

הציתות של נפולאון (אני חושב , לא?)? או שאתה רוצה שאני יתרגם לך (כי זה באטלקית)

פלינט1

New member
הרכבת מרומא יצאה כרגיל באיחור

כרגיל הרכבת מרומא יצאה באחור, ושלפלף יקירנו, מכור פורום ותיק, לא יכל לחיות יותר מוויקאנד אחד רצוף בלעדינו. יאללה שלייפי - תפוס כיסא. ניפתח מחדש את הבר, ובמיוחד את הינשופיה המיתולוגית. תביא את "בילתי" וכך נרגיש כולנו מחדש בבית. כן הבית של הקלושרים הפריזאים מתחת לגישרי הסיין.

een ogenblik

New member
משעשע שהכינוי הזה נשאר

אילנה שגב קראה לי ינשוף בווינט, כאשר ביליתי בפורום עד אור הבוקר. האם זה שהייתה ינשופיה, אומר שאנשים היו ערים באופן קבוע עד ארבע חמש בבוקר, והיו שותפים לשיחות? אני תמיד בעד שיחות אל תוך הלילה, ומקבלת בברכה שותפים לכך.

een ogenblik

New member
לא משעשע בכלל

איזו מין ינשופיה זו, שכבר אין אנשים כאן ולא בצ´אט? אני מאוכזבת!

een ogenblik

New member
עדין לא

מהבית אנו נצא בסביבות השעה חמש בבוקר. מה שאומר שאני כאן למספר שעות

למעלה