Ven0m

Ven0m

אהלן יש עוד בעיה אחת קטנה ואז הכל בסדר! משום מה כשאני מתחיל את ההמרה, ברגע ש D2SRoBa מתחיל את העבודה, הוא כותב שהוא מבצע קידוד CBR למרות שגם ב Settings ב D2S שיניתי ל One Pass וגם ב Template ב CCE! למה זה? מוזר קצת... תודה

Ven0m

New member
התשובה פשוטה

D2SROBA היא תכנה חכמה שמבצעת את אפשרות הקידוד האופטימלית לכל מקרה כנראה שהסרט שנתת לו מאפשר CBR מאד גבוה (בד"כ 8000, זה כתוב בלוג, תבדוק) שהוא ממילא המקסימום של כל VBR או קידוד מבוסס איכות, כך שאפשר פשוט לעשות אותו וזהו. הדבר בד"כ קורה עם סרטים קצרים. ואגב, האפשרויות שאתה נותן ב D2S עצמה למקודד (CBR, 2PASS וכו') לא משנות כלום, D2SROBA סוגרת מיידית את החלון שפותחת D2S ומבצעת את מה שמוגדר ומחושב בה

אז בעצם

בצורת הקידוד (CBR, 2PASS וכו') לא משנה גם מה כתבתי ב Template? אתה מציע פשוט לסמוך על D2SRoBa? כי זאת הפעם הראשונה שהוא עושה לי ב CBR ועוד בלי לעשות טסטים של Q בכלל... כל העניין הזה נראה קצת מוזר לא? בדרך כלל הוא מריץ טסטים של Q כדי לדעת באיזה להשתמש...

Ven0m

New member
נכון מאד

כנראה שמדובר בסרט קצר יחסית והוא ראה שהוא יכול לקודד אותו בביטרייט מקסימלי (8000 אם אני לא טועה, כפי שאמרתי לך בדוק זאת), כך שאין טעם בכלל להריץ בדיקות

Ven0m

New member
וההגדרות של מספר ה PASSES וכו'

לא חשובות גם כשאתה לא משתמש ב D2SROBA , אלה נבחרות ע"י D2S

מוזר....

הסרט הוא של קצת יותר משעה ואני רוצה להכניס אותו בחצי דיסק (כי זה סרט בשני חלקים, כל חלק של שעה בערך על חצי דיסק) אבל אני אנסה בכל זאת ואעלה את הלוג

הנה....

הלוג של D2S מצורף ועכשיו הלוג של D2SRoBa: -------------------------------------------------------- D2SRoBa v3.60, by Tylo -------------------------------------------------------- - WIN_XP - AutoIt 3.0.101.0 - 2005-03-19 10:52:40 -------------------------------------------------------- - Output type : DVD - CD size : 2200 - Threshold Q : 26 - Sample size : 1.5% - Adjust estimated : 1.2% - Cond. sizing pass : Yes (Transcode if opv sz > 0.0% oversize, and Q <= 40) (Encode if opv sz < 2.5% undersize, or Q > 40) - Cond. filtering : If configured, and estim. Q reaches above Threshold Q - Run mode : Normal -------------------------------------------------------- - Waiting for CCE window ... - Detected a CCE encode window - Detected the movie encode window - shutting down -------------------------------------------------------- - 2005-03-19 11:02:59 - Project dir: D:\DVD\DVD2SVCD\DVD2SVCD2\Movie\ - Avisynth setup: BilinearResize_nosideborders - Configured cond. filter: D:\DVD\DVD2SVCD\Tylo\RoBaConditional.avs - D2S ver. 1.2.2.3, CCE ver. 2.67.0.27 -------------------------------------------------------- - Movie length : 01:06:41 (95933 frames, 23.976 fps) - D2S audio select : 192 + 0 kbps - D2S video calc. : 2230 kbps, 1 CDs - Select ranges : every 800, select 12 frames - Sample frames : 1440 -------------------------------------------------------- Calculations: - 1 CD: video_br=2562 (4334) audio_br=192+0 video_sz=1281387356 fill=61% cbr=1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Using num CDs : 1 - Target mpv br : 2562 (max 2562) kbps, size=1281387356 bytes -------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- - 2005-03-19 11:03:01 - Start movie CBR encoding (2562 kbps) - CBR pass result: Speed: 1.74 -------------------------------------------------------- - 2005-03-19 11:41:24 - Recover DVD2SVCD: Pulldown לפי מה שאני רואה הוא לא משתמש ב 8000.... אז זה מוזר... מה אתה חושב?

Ven0m

New member
בתור התחלה

נסה לשדרג לדרסה האחרונה, 3.78 - קישור להורדה נמצא בפורום ADVANCED D2S ב DOOM9 בת'רד של D2SROBA בעמוד האחרון מעבר לזה, תעלה לפה את D2SROBA.INI

הנה...

ו..הורדתי את ה 3.78 ושמתי לב שכל פעם בהתקנה הוא אומר שהוא לא מוצא את DVDDecrypter זה לא עקרוני בשבילי נכון? אני עשיתי Cancel כשהוא ביקש לחפש את זה. דר"א ניסיתי לעשות שוב וזה עדיין נשאר על CBR

Ven0m

New member
פשוט תבחר לא להתקין את ה PLUGIN

ל- DVDDECRYPTER בדקת את הערכים בלשונית BITRATE ב D2S עצמה ? שגר אותם לכאן

Ven0m

New member
שים לב

עכשיו ראיתי את השורה (max 2562) שלוג שלך, כנראה שאכן כפי שכתבתי בהודעה הקודמת מסומן לך ב D2S בלשונית BITRATE ב MAX BITRATE 2562 משום מה.. לחץ על הכפתור USE DEFAULTS כדי לתקן זאת (רק אל תשכח לעדכן את גודל הדיסק שהוא 4350 עבור DVD+R). אצלי הערכים הם MAX 8000 MIN 2000 MAX AVG 7200

ועוד דבר

עכשיו הסתכלתי וראיתי שבקובץ ה ini שאתה הבאת לי היה כתוב ב Max bitrat את ה 2540 או כמה שזה לא יהיה..יכול ששינית בשביל משהו מסויים אצלך... רק ליתר בטחון: ב Max Avg. יש 7200 לפי ה Use Defaults, ב Min. 2000 וב Max 8000 הכל טוב? וב Settings ששמתי ב D2SRoBa הכל טוב ויפה? לפי הקובץ שהבאתי קודם... נראה לי שההצלחה קרובה

Ven0m

New member
גודל הדיסק שאתה רושם ב D2S לא משנה

משנה מה שרשום ב D2SROBA מה שכן משנה הם ערכי ה MAX MIN AVEGARE BITRATE ומה שכתבת בהודעה הקודמת מדויק כנראה ששלחתי לך קובץ INI שגוי

למעלה