VC vs VB - ויכוח ארוך עם חבר שלי

Blade2

New member
VC vs VB - ויכוח ארוך עם חבר שלי

יש לי חבר שהוא חסיד של vb, ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא את הטיעון שישכנע אותו ש c++ היא שפה יותר טובה. כל מה שנאי אומר לו שאפשר לעשות ב c++ הוא מוצא דרך לעשות את זה ב vb. ועם זאת עדיין ברור לי ש c++ ו VC יותר טובות. למישהו יש טיעונים שיכולים לחזק את עמדתי (או את עמדתו...)?

The_Mighty_Perr

New member
שניכם טועים

בס"ד שניכם טועים. מאוד! VB - פיתוח RAD מהיר ודי יעיל לווינדוס. קוד לא יעיל מדי, מבוסס מדי על OLE. הכל עובד מסביב ל-ACTIVEX. ממשק משתמש בסגנון ווינודס במהירות לרכיבים בשפות יותר יעילות... CPP - שפה דיי מונחית עצמים עם כל הדברים החמודים כמו העמסת פונקתציות ואופרטורים, תבניות. ה-ANSI לא ממש טוב. VC - סביבת פיתוח לווינדוס בשפת CPP. עם הרבה אשפים. בא עם ATL, ליצירת ACTIVEX/COM, ו-MFC ליצירת אפליקציות ווינדוס(עם ממשק מתאים). יעיל מאוד(במיוחד יחסית ל-VB). בקיצור אלו הן שפות שונות למטרות שונות. אין שפה טובה יותר או טובה פחות.

jolp

New member
ובכן..

ANSI C הוא הסטנדרט שפותח בשנת 83 על-ידי מכון התקנים האמריקני לשפת התכנות C. אני מניח שהוא התכוון לכך ששפת C, הנפרדת מ- CPP (כוללת רק מבני-נתונים פשוטים, מצביעים וכו´. מקבילה לפסקל בכוח החישוב), לוקה בחסר (לעומת שפות תכנות מתקדמות אחרות כמו CPP, Java וכו´).

חובבן

New member
היום בתקן לשתי השפות ++C,C

נקבע ע"י ISO. הסטנדרט האחרון של ++C הוא משנת 98 ושל C משנת 99

ihovav

New member
הוא מתכוון לזה

שלמרות שנקבע תקן אנסי - יש הרבה חורים שלא הוגדר במהם מה לעשות (יש על זה שרשור בהודעה קודמת) ושVC לא תומך בצורה מלאה ב אנסי של ++C (ואני עדין במיוחד...)

למעלה