vc++ --CARRAY- דחוףףףף

• פותח הנושא rmy
  • פורסם בתאריך

rmy

New member
vc++ --CARRAY- דחוףףףף

1. אני מנסה להגדיר משתנה CARRAY בMFC אבל הוא נותן לי ERROR יש איזו ספריה שאני צריכה לצרף ע"מ להשתמש במשתנה זה 2. מה ההבדל בין CLIST לבין CARRAY? 3. אני רוצה להשתמש במחלקה CARRAY אבל להוסיף לה הכנסה ממוינת ועוד פונקציות שלא קיימות. יש לי אפשרות לעשות לעשות פונקציה בן לCARRAY? תודה תודה רבה ויום טוב !!!!

DadleFish

New member
תשובות חלקיות

1. את צריכה ליצור את הפרויקט שלך כפרויקט MFC. לחילופין, את יכולה לעושת include ל-afx.h, וכנראה גם להוסיף ספריות מסוימות ללינקג'. עדיף שכאמור תפתחי פרויקט MFC. 2. CLIST מייצג רשימה מקושרת דינמית, ו-CARRAY מייצג מערך בגודל דינמי. למדת מבני נתונים? 3. מה זה "פונקציית בן"? ייתכן שאת יכולה לרשת מ-CArray למחלקה חדשה כמו CSortableArray ולהוסיף בה את הפונקציה. צריך לבדוק בתיעוד של MFC האם מותר לרשת ממנה. זה תלוי למשל בהיות ה-Destructor שלה וירטואלי, ובתנאים נוספים. אופציה אחרת היא לעשות פונקציית עזר לא קשורה, שמקבלת CArray כ-reference ומשנה את סדר האיברים בתוכו.

IdanR

New member
אם רק רוצים להשתמש במשו כמו

CArray או CList, אז ממש לא צריך לפתוח פרוייקט MFC בשביל זה. אבל בכל אופן באפשרויות של הפרוייקט צריך לסמן Use MFC in a shared/static library (במקרה של סטטי, צריך להוסיף גם את הlib המתאים)

למעלה