G MaN aka Satla
New member
Vbarrrr
שרשור Vbar היה מאוד נחמד , הגעתי עם לוקץ´ כבר ב10 לשם... זה היה טיפה רקוב אבל חפיף טוב התחילה המסיבה ישנתי על הרצפה , ספה או שסתם הסתובבתי עד ההופעות לוקץ´ נתן אחלה שואו - רק חבל שאורטגה לא יודע להגיד "צהלונים" כמו שצריך
)) הוא עשה את רחובות עשירים שאני כבר די מיציתי את זה אבל עדין נחמד לשמוע ואת "איש המערות" שזה שיר מטורף חח
סנאגל והברנש - אחלה אינטרו , ממש מגניב , נתנו אחלה שואו פתחו עם אש אש בעיניים ואז שיר על פוליטיקאים מגניב כזה וסיימו עם "סאבלימינל והצל" מפילים את הפצצה , רק שכחו לציין את פיזדה לא נורא = אופין ואורטגה - היה ממש נחמד , הופעה יחסית חלשה לפעם קודמת אבל עדיין היה נחמד , התחיל עם "איך שזה זז" אח"כ לא נשבר עם "פרש מייק"(מי אמר וונאבי מזרחית ראפר) וסיימו בפריסטייל יפה עם ראסטה קישקשתא , סנאגל והברנש , רוזן טי וראפיד שכולם היו אחלה אחלה חוץ מהרוזן טי שהייתה לדיג´יי פשלה (מוכר) עם הביט אז היו צריכים לדלג עליו , אבל גם הוא פעם קודמת היה אחלה. ראסטה קישקשתא - מטורררררררף הופעה כל-כך מטורפת פרייזינג לא מהעולם הזה(כרגיל..) , התחילו עם אוושיט גירסאת המסיבות עם אני לא טועה , שבאמצע השיר יש מן הפסקה מסויימת(הביט משתנה טיפה ) ואז הביט מתהפך יעני ביט ברוורס , משהו מטורף. ואח"כ עברו לשירי מחרוזת ג´קי לוי , גם זה היה מעולה עם "ירושלים" , "אל תסתכל בקנקן" , והיה עוד אחד ששכחתי. Put Your Westside פיזדה - הופעה מטורפת , חבל שהייתה בעיה בסאונד ופיזדה היו הרבה יותר טובים בשביל הסאונד (כנ"ל קישקש) ועשו אחלה שירים התחילו עם הפריסטייל במעבדה "אני גר בת"א היי" אח"כ "אי בודד" אח"כ "אין דבר כזה" ולסיום "לא רואים כלום בגירסא מודרנית" וזהו היה סבבה זה מה שאני זוכר מהמסיבה אה כן היה WU TANG בסוף זה היה נחמד.
שרשור Vbar היה מאוד נחמד , הגעתי עם לוקץ´ כבר ב10 לשם... זה היה טיפה רקוב אבל חפיף טוב התחילה המסיבה ישנתי על הרצפה , ספה או שסתם הסתובבתי עד ההופעות לוקץ´ נתן אחלה שואו - רק חבל שאורטגה לא יודע להגיד "צהלונים" כמו שצריך