Vbarrrr

G MaN aka Satla

New member
Vbarrrr

שרשור Vbar היה מאוד נחמד , הגעתי עם לוקץ´ כבר ב10 לשם... זה היה טיפה רקוב אבל חפיף טוב התחילה המסיבה ישנתי על הרצפה , ספה או שסתם הסתובבתי עד ההופעות לוקץ´ נתן אחלה שואו - רק חבל שאורטגה לא יודע להגיד "צהלונים" כמו שצריך :))) הוא עשה את רחובות עשירים שאני כבר די מיציתי את זה אבל עדין נחמד לשמוע ואת "איש המערות" שזה שיר מטורף חח :) סנאגל והברנש - אחלה אינטרו , ממש מגניב , נתנו אחלה שואו פתחו עם אש אש בעיניים ואז שיר על פוליטיקאים מגניב כזה וסיימו עם "סאבלימינל והצל" מפילים את הפצצה , רק שכחו לציין את פיזדה לא נורא = אופין ואורטגה - היה ממש נחמד , הופעה יחסית חלשה לפעם קודמת אבל עדיין היה נחמד , התחיל עם "איך שזה זז" אח"כ לא נשבר עם "פרש מייק"(מי אמר וונאבי מזרחית ראפר) וסיימו בפריסטייל יפה עם ראסטה קישקשתא , סנאגל והברנש , רוזן טי וראפיד שכולם היו אחלה אחלה חוץ מהרוזן טי שהייתה לדיג´יי פשלה (מוכר) עם הביט אז היו צריכים לדלג עליו , אבל גם הוא פעם קודמת היה אחלה. ראסטה קישקשתא - מטורררררררף הופעה כל-כך מטורפת פרייזינג לא מהעולם הזה(כרגיל..) , התחילו עם אוושיט גירסאת המסיבות עם אני לא טועה , שבאמצע השיר יש מן הפסקה מסויימת(הביט משתנה טיפה ) ואז הביט מתהפך יעני ביט ברוורס , משהו מטורף. ואח"כ עברו לשירי מחרוזת ג´קי לוי , גם זה היה מעולה עם "ירושלים" , "אל תסתכל בקנקן" , והיה עוד אחד ששכחתי. Put Your Westside פיזדה - הופעה מטורפת , חבל שהייתה בעיה בסאונד ופיזדה היו הרבה יותר טובים בשביל הסאונד (כנ"ל קישקש) ועשו אחלה שירים התחילו עם הפריסטייל במעבדה "אני גר בת"א היי" אח"כ "אי בודד" אח"כ "אין דבר כזה" ולסיום "לא רואים כלום בגירסא מודרנית" וזהו היה סבבה זה מה שאני זוכר מהמסיבה אה כן היה WU TANG בסוף זה היה נחמד.

ראםJarasMan

New member
הוא צעק:

יאההההה ניגההה, ווסט סייד, איפה סולג´רס שלי???, חיילים שלי ידיים למעלה!!!!!!! איפה חיילים שלי? אני רוצה לראות כולם ידייים למעלהההה!~!!!!!!!!! כבודדד לצלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל.... יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ראםJarasMan

New member
אממ סליחה שהטעתי אותכם

הוא צעק: יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איפה חיילים שלי???????!??????? חיילים שלי!!!!!!!

AppRhv

New member
היה פיצוץ בוי בר

היה פיצוץ היו הופעות סוף הדרך רק בעיה בסאונד בסוף היה הבעיה אבל פיזדה וראסטה קישקשתא היו טובים אילן באבילאן פחות אבל מסיבה סוף הדרך

Da Judge

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

קמתי לפני איזה חצי שעה ככה...
המסיבה, כל ה5 דקות של המוזיקה, הייתה על הפנים... חוץ מכמה שירים טובים מפוזרים פה-שם... ההופעות היו פ33ה, ממש כמעט הכל, במיוחד לראות את נאור משתגע על הבמה:) עשה לי את היום:) חוץ מהקטע שחלק מהזמן היה דיסטורשן ענק בגלל שכמעט כל ראפר היה בטוח שלא שומעים אותו... גם היה סבבה בפיצה וזה

GISmo

New member
זה היה ....

בהתחלה היה סט של אחד הדי ג´יי שם והוא היה ה........ סט הכי חרא ששמעתי מכל המסיבות שהייתי בחיי ואני לא fuckin מגזים זה היה פשוט זבל מצונזר מאם טי וי בייס שסטי ההיפ הופ בקאט בלו והטי אל וי היו מתביישים להשמיע אחר כך המסיבות -הרוב משהו פצצה אהבתי תקטע שהחטיבה נתנו כבוד למכבי חיפה(ככה צריך!!) לוקאץ´ הביא אותה !ענק! וגם כל השאר חוץ מאורטגה וזה עם הכפפות של רוכבי האופנועים(חחחחחחחח) שפשוט לא הבנתי איך הם הגיעו לשם לעזאזל גם אילן לא היה משהו בניגוד לאזימוט הפעם פשוט צחקו עליו ראיתי מלעמלה איך כולם מסתלבטים עליו זה באמת היה מצחיק ופיז דה - פשוט חבל שאדם(קסוטו) עוזב אותם הוא לדעתי דווקא הטוב מבניהם והם הביאו אותה באחלה הופעה למרות הדיסטורשן העצבני והמעצבן אחר כך באמת היה המשך של סט יותר טוב ואני עדיין לא מבין למה הפסיקו לנו את וו טאנג קלאן איינט נוט´ין טו פאק וויט´ באמצע וכל הזמן החלישו והגבירו תווליום בסדר נוותר.... הלאה מקרופון פתוח - כול מופעי המקרופון פתוח היו בתולי במה ורק אחד מהם (זה גם יכול ליהיות הרבה) הביא אותה בענק כל השאר -ד"ר אור(חחחחחחחחחחח) הצחיקו בשירים כמו בוי בוי בוי למתחרים אין סיכוי (בשלב הזה אנשים התחיילו לברוח ובסוף נשארו אולי עשר אנשים(לפני שיצאנו) אפטר פרטי- אני קראתי לזה "פיצה מטר מעל כולם" היה באמת צחוקים עם כל השיכורים והמסטולים למיניהם (הם יודעים למי אני מתכוון) יאללה מטרה הבאה הג´י ספוט -כולם לבוא!

King_E

New member
האחד שדיברת עליו

הוא במקרה לבש חולצה אדומה ענקית של ניו יורק עם 05 מאחורה וכובע גם כן אדום של ניו יורק?? וקראו לו קינג איליה??

למעלה