vb.net

spiderman 1

New member
vb.net

האם יש דרך לרוץ על כל הפורומים שנמצאים בפרוייקט ? הכוונה בלרוץ היא בעזרת לולאת של FOR EACH למשל... משהו בסגנון: for each frm as frm in xxxx ... ... ... ??? תודה.

gilad g

New member
לא מובן לי משהו

נתחיל בזה שאני לא רואה דרך, אם אנחנו מוציאים את האפשרות של reflection (שהיא מכוערת, ובכל ניסיוני בתכנות בדוט נט לא השתמשתי בה אפילו פעם אחת). אני לא מבין למה שתרצה לעשות דבר כזה? אולי התכוונת לרוץ על כל החלונות הפתוחים?

spiderman 1

New member
הסבר...

אני אנסה להסביר למה התכוונתי... יש לי איזה תוכנה כלשהי ואני רוצה נגיד בהתחלה , כאשר אני מריץ את הפרויקט למשל, לשמור לתוך קובץ טקסט את המאפיינים של כל הFORMS שיש לי בפרויקט... אני חייב לרוץ איכשהו על כל הFORMS שיש לי , ולא על כל החלונות הפתוחים... השאלה היא אם יש דרך יותר טובה מאשר להחזיק קלאס שמחזיק SHARED REF לכל הפורומים בפרויקט? (זה פתרון שראיתי באיזה אתר...)

gilad g

New member
אתה מתכוון למאפיינים כמו

Size, Position, וכו'? למה שתעשה את זה?

spiderman 1

New member
חיובי

כן אני מתכוון בדיוק לזה... יש לי צורך ספציפי בתכונה הזאת... כדי לאפשר למשל ניהול של משתמשים שלכל משתמש יש את ההגדרות שלו לצבעים של כל FORM.

gilad g

New member
אז תעשה ככה:

כל טופס באפליקציה שלך יירש מטופס אב אחד, שבו יש את הפונקציונליות הנדרשת לשמירת הנתונים כשהטופס נסגר, וטעינתם כשהטופס נפתח. משהו כזה:
public class MyAppForm : Form { protected override void OnLoad(...) { // Load properties from file } protected override void OnClose(...) { // Save properties to file } } public class myForm : MyAppForm { //... }​

bafoboy

New member
חידוד

זה אחלה פתרון וגם אני משתמש בו ויותר מזה יש לי class לlistview וכל מיני בקרים אחרים ששומרים את המאפיינים שלהם עם כל סגירה...

למעלה