הי annipk,
אנחנו משתמשים (כבר מעל שנה) באומגה 3 +שינוי תזונה מסויים לצורך טיפול בטיקים, (היו לנו גם סימני OCD) עם תוצאות מפתיעות לטובה. אבל אין לנו ניסיון עם ZOOM של טבע ואני גם לא מכירה אף אחד שניסה..
זה נכון שיש מס' מחקרים שמראים ששימוש באומגה 3, באופן כללי, מסייע בשיפור מצב של קשב וריכוז ומשפיע לטובה גם על סמני אוטיזם (ואני לא מדברת דוקא על זום).
בין אם תחליטי "ללכת" על המוצר של טבע או על מוצר אחר- אם את כבר מחליטה לנסות דרך שאינה כוללת תרופות- אז שתדעי שלנו עזר גם, במקביל להוריד צריכת סוכרים\עמילנים\פחמימות לא מלאות, להמנע מצריכת שומן טראנס ולהחליף (עד כמה שניתן) את צריכת השמנים שלנו- משמנים צמחיים (שמן חמניות\חריע\סויה) לשמני אומגה 9 או 3 אחרים (קנולה\אבוקדו\זית).
שתדעי שזו דרך שבה צריך סבלנות, וחשוב ללכת בה לאורך זמן כדי לקבל תוצאה "יציבה". אצלינו לאחר "שיפור ראשוני" במצב היו נסיגות ואז שוב שיפור ושוב נסיגות.. עד "התייצבות".
אם את מחליטה לנסות את ה ZOOM- אני מאד אשמח (מתוך סקרנות אישית) לדעת אם "זה עובד" לכם. (וגם אם לא).
אם אתם כרגע משתמשים בתרופות- רצוי להתייעץ עם רופא\בעל מקצוע אם את רוצה לתסף זום\אומגה 3 של חברה אחרת- כי שינוי תזונה שכולל הוספת אומגה 3, לצורך הורדה במינון התרופות , יכול להגביר בצורה דרסטית את סימני התסמונת אם נעשה בצורה לא מבוקרת והדרגתית - לכן רצוי לעשות זאת תחת פיקוח.
שיהיה הרבה בהצלחה!!!