VATSIM

VATSIM

התקנתי את כל הפקעלעך, ואחרי נסיונות רבים הצלחתי איכשהו להתחבר. לא ממש לטוס. לא בטוח שעשיתי הכל נכון: התקנתי AVC ולא RW, ע"פ המלצה באחד האתרים. כדי להתחבר לתדר מסוים לא היה מספיק להכניס אותו בFS, אלא גם ב-AVC - כך בכל מעבר תדר אמורים לעשות? איך זה אמור לעבוד? את האודיו שמעתי די מקוטע ולא ברור, וגם לא שמעתי אחרים (אלא הם השתמשו בטקסט) - אני אמור גם להקשיב וגם לקרוא את כל הטקסטים? FS2004 נתקע כמה פעמים (מסך שחור וכו'), והייתי צריך לאתחל אותו, וזה לא קרה לפני שהתקנתי לו את ה-SBRelay ו-FSUIPC. נראה לי שתוכנות אלה לא ממש יציבות - זה נכון? בקיצור - לא הצלחתי לטוס. חוויה מתסכלת מאוד, עליה בזבזתי 4 שעות. אני חוזר למטוסים האמיתיים להרגע קצת.

ezman2

New member
רק 4 שעות?

צור איתי קשר אני יעזור לך לסדר את זה.

avi8tor

New member
מסכים לחלוטין . ../images/Emo4.gif לא בזבזתי 4 ...

שעות, אבל לפחות חצי מזה. התקנה בכלל בכלל לא טריוויאלית - (להוסיף ידנית שורות בתוך קובץ CFG שהוא בכלל קובץ חבוי, התקנה והפעלה של כמה אפליקציות בסדר מסויים וכו'). הלכתי לפי ההסברים, וזה הצליח בסוף, אבל ממש בערך, שלא לדבר על כך שפתאום הסימולטור התחיל לקרטע, והכי מעצבן, כיביתי והדלקתי את המחשב מסיבה כלשהיא, ואז פתאום גיליתי שהרשת לא עובדת, הסאונד לא עובד, הרבה אפליקציות נתקעות, בקיצור, הייתי בטוח שהרסתי את כל מערכת ההפעלה. החלטתי להסיר את האפליקציה היחידה שנרשמה ברג'סטרי - SQUAKEBOX. בשלב הזה המחשב התחיל לגלות סימני חיים, ורק אחרי התקנה מחודשת של כמה דרייברים הוא חזר לפעולה נורמלית. שורה תחתונה - מתסכל לאללה, כי תיאורטית זה צריך להיות דבר נפלא, אבל מעשית, התוכנות לא יציבות, וכנראה שגם הארכיטקטורה שלהם לא משהוא, כי הם משתלטות על משאבי מערכת יקרים, וממש ממש דופקות את המחשב, לפחות את שלי. מה חבל.

ezman2

New member
הבעיה היא

שההתחברות ל VATSIM הייתה מאז ומתמיד בסורבלת. אבל מבחינת אייכות התוכנות ברגע שהן מוגדרות כמו שצריך הם יציבות. לחלוטין 70 אלך איש בעולם משתמשים ברשת הזאת ומתקיימות ברגע נתון ברשת 400 טיסות. אז כנראה שהן עובדות הבעיה הייתה תמיד בהתחברות הראשונית. מבחינת משאבי מערכת....אין מה לעשות פלייט סימולוטור וכל מה שקשור אליו היה תובעני מאז ומתמיד.

Infected apple

New member
ממ אם כבר אז כבר :)

מישהו יכול לתת לי את ההסבר המלא ליטה ב- VATSIM? יש לי פלייט סימולטור 2004 ואני גם רוצה לטוס - מה להוריד? מה להתקין? תודה לכולם..

למעלה