שוב מתחילה מחדש
New member
Vaseline - קרם גוף (נועל לחות)
קיבלתי להתנסות את קרם הגוף (בצבע לבן) של וזלין. אני מאוד אוהבת את המוצרים שלהם. קרם הידיים שלהם מעולה (אריזה ורודה) ואני משתמשת בו באופן קבוע. קרם הגוף מיועד ללכוד לחות על העור ומגן מפני יובש וסדקים. הימים האחרונים נתנו את האקלים המדוייק לבדיקת המוצר. היובש הזה פשוט הורג אותי לאט. את היובש אני מרגישה בעיקר בכפות הידיים ובמרפקים. בנוגע לכפות הידיים - הקרם היה מעט כבד (אני מניחה שהכבדות היא בגלל נוכחות הגליצרין שבמוצר) ולכן חזרתי לקרם הורוד, אבל במרפקים הוא פשוט עשה פלאים. מעור מחוספס ויבש יבש, קיבלתי עור רווי לחות ונעים למגע
החסרון היחיד בעיני שיש בקרם הוא שאין בו ריח. כמי שמשתמשת באופן יומי בקרם גוף במקום בושם, היה חסר לי הערך המוסף. פניתי לנציגי החברה וסיפרתי להם והתשובה שלהם הגיעה מיד (וכל הכבוד על ההתייחסות!): הי מיכל, תודה על התגובה, ואני שמחה שנהנית מהמוצר. המטרה שלנו הייתה שתביני את חשיבות השימוש בקרם גוף לא רק ממקום של פינוק עצמי, אלא גם בשל הצורך לטפל בעור גופך על בסיס יומיומי. מרכיב הגליצרין שבוזלין מהווה מעין "מגנט לחות" המאפשר לעורך לספוג לחות מהסביבה ושומר על עורך חיוני למשך כל היום. לגבי הריח, בסדרה קיימים גם קרמים נוספים בעלי מגוון ריחות: ורוד- ניחוח מרענן. ירוק- אלוורה. צהוב-תוספת ויטמינים בניחוח עדין. הבחירה שלנו בקרם וזלין הלבן - נטול ריח, הייתה ע"מ לבוא ממקום ניטרלי הבודק בעיקר את איכות הקרם ויתרונותיו הטיפוליים בעור ולא להתמקד בטעם הריח האישי של כל אחת. מאחר ואהבת את הקרם, תוכלי לבחור את הריח שישלים עבורך את הפעולה. חג שמח, גליה לסיכום - קרם מצויין בשילוב עם שירות מצויין תמיד עושים לי חשק לקנות עוד
קיבלתי להתנסות את קרם הגוף (בצבע לבן) של וזלין. אני מאוד אוהבת את המוצרים שלהם. קרם הידיים שלהם מעולה (אריזה ורודה) ואני משתמשת בו באופן קבוע. קרם הגוף מיועד ללכוד לחות על העור ומגן מפני יובש וסדקים. הימים האחרונים נתנו את האקלים המדוייק לבדיקת המוצר. היובש הזה פשוט הורג אותי לאט. את היובש אני מרגישה בעיקר בכפות הידיים ובמרפקים. בנוגע לכפות הידיים - הקרם היה מעט כבד (אני מניחה שהכבדות היא בגלל נוכחות הגליצרין שבמוצר) ולכן חזרתי לקרם הורוד, אבל במרפקים הוא פשוט עשה פלאים. מעור מחוספס ויבש יבש, קיבלתי עור רווי לחות ונעים למגע