Vanden Plas - Christ 0 אלבום מדהים ויש עליו סקירה.
M Mr Mustard New member 29/5/06 #2 כתבת יפה למרות שאני לא ממש מתחבר למטאל (אני עד כדי כך לא מתחבר למטאל שלא הצלחתי לשמוע את Sleepytime Gorilla Museum).
כתבת יפה למרות שאני לא ממש מתחבר למטאל (אני עד כדי כך לא מתחבר למטאל שלא הצלחתי לשמוע את Sleepytime Gorilla Museum).
V vogre New member 30/5/06 #3 Beyond Twilight הוציאו אלבום לא חלש בכלל. לדעתי מי שמחפש פרוג מטאל מקורי, כדאי לו להסתכל לכיוונם אחרי להקות עם תואר של חיקוי דרים.
Beyond Twilight הוציאו אלבום לא חלש בכלל. לדעתי מי שמחפש פרוג מטאל מקורי, כדאי לו להסתכל לכיוונם אחרי להקות עם תואר של חיקוי דרים.
V vogre New member 30/5/06 #5 הכוונה שלי הייתה ללהקה עם האלבום For The Love Of Art And The Making מ2006.(גם אלבומים קודמים שלהם מומלצים). רק כדי למנוע אי הבנות.
הכוונה שלי הייתה ללהקה עם האלבום For The Love Of Art And The Making מ2006.(גם אלבומים קודמים שלהם מומלצים). רק כדי למנוע אי הבנות.
V vogre New member 31/5/06 #7 אז ונדאן פלאס היא להקה חסרת חזון. אני ממליץ לא לבזבז את הזמן אפילו על שמיעת סאמפל.
P pinnacle New member 31/5/06 #8 אז תשמע את ABYDOS גם עם אנדי קונץ כסולן, אך סגנון מעט שונה. אולי תאהב אותם יותר?