Vampire Wars משחק בfacebook

Bartal j

New member
וואוו הפסקתי לשחק מזמן כבר את המשחק

הקלן שלי די גדול יחסית אבל התעצבנתי כי לקחו לי את המיליונים דם שצברתי... משום מה שהמשחק חידש את עצמו הוא לא שמר לי את הכסף...

Berethor

New member
אממ

חבל, אבל בטח זה קרה לרבים..
. אז מה בטח התמקדת בblood magic ששחקת?

Berethor

New member
אגב

איך הצתבר לך מליונים של דם, לא קנית עם זה משהו/השתמשת, זה היה בקופת גמל? XD

Bartal j

New member
ככל שעשיתי משימות קיבלתי יותר דם

גם היה אתך המיניונס שנותנים לך דם כל התורמים האלה שאתה קונה ומכניסים לך כמות של דם כל שעה עגולה לחשבון.. הגעתי לשלב 50 עם 452 אנשים בקלן. לפי כמות המיניונס שהשתלטתי עליהם כל 54 דקות אני מקבלת 6,032,600) דם ושומרת בחשבון כדי שאם יתקיפו אותי חזקים ממני לא יקחו ממני דם.. בכל זאת צריך יכולות עוד לרכוש להתחזק.

Bartal j

New member
כןן דם שלי הורעל והפך שלילי

בגלל שלא שיחקתי תקופה ופשוט כל היכולות שלי לקחו לי עוד דם וזה הכניס אותי למינוס של איזה 20 מיליון... כי לא הכנסתי כסף בניתי רק על מיניונס לא ממש הבנתי מה הקטע שם אגב יש עוד משחק נחמד בשם vampires בפייסבוק

Ayelet 363

New member
../images/Emo6.gif

אין לי זמן להתמכר לעוד משהו, אבל ה-Deadbull הזה הצחיק אותי.

Berethor

New member
בסדר

לכן הראתי קטעים מעניינים גם למי שלא שיחק/ישחק בזמן הקרוב..

MoonFairy

New member
טואוווב ../images/Emo6.gif

נראה לי שהיה לי את זה גם מזמןמזמן בפייסבוק אבל שינו את זה וכאלה והפסקתי לשחק.... אבל סבבה, אני אצטרף זה נראה כיף (לא שיש לי משהו אחר לעשות, זה לא כאילו אני ב... תקופת מבחנים או משהו כזה
[
])

Berethor

New member
במה שינו את זה?

הוסיפו יותר דברים ויזואלים או משהו? זה דווקא נחמד. אני מכיר את זה לא מזמן כי אני לא כל כך טיפוס של פייסבוק, אם כי אני גם טיפוס של משחקי מחשב, ובמיוחד של 'משחקי מחשב ערפדיים'..

MoonFairy

New member
רק אחרי שהוספתי

הבנתי שהתכוונתי למשהו אחר שהיה לי והפסקתי לשחק בו עוד לא נייתי את האפליקציה הזו (דרך הטלפון זה סיוט חח) נראה איך זה....

Bartal j

New member
בהתחלה הכל פשוט יותר לשחק

אחר כך הוסיפו עוד דברים.. פעם אני זוכרת שהייתה שם גלגל מזל כזה שכל פעם אתה מקבל קללה או ברכה ותיבה כזו עם מנעולים שאתה רוכש יכולת.. שינו גם את הציורים בכללי..

Berethor

New member
התחלתי לשחק

ואני חייב להודות שמשימה הראשונה של האלרית שלי ממש מעצבנת, בעיקר הקטע שאני חייב ללחם בעשרה ערפדים(שחקנים) במשך זמן קצוב, אני רואה שכולם שם חזקים יותר ועם שבט גדול אז זה נורא בעייתי
. חוץ מזה אהבתי תמבוא ואת שאר המשחק..

MoonFairy

New member
לא יכלתי להפסיק לשחק חחח ../images/Emo6.gif

יש בזה את כל מה שצריך כדי להיות משחק ממכר. אני מצאתי את עצמי ב4 בבוקר "רק עוד דקה יהיה לי יותר אנרגיה... עוד התקפה... עוד כוח מיוחד.... אני אסיים את המשימה הראשונה שלי בפחות מיום, דאמיט!!" LOL זה היה עצוב... אף אחד לא רצה להצטרף אליי לקלאן
(למה דווקא לי יש חברים מעפנים אנטי-ערפדים בפייסבוק, למה?!) אז פתחתי שוב את המשתמש הפקטיבי שלי (don't ask) כדי לצרף
מסתבר שהשנייה התקדמה יותר מהר במשימות
בכול מקרה!!!!!!! אהבתי את הציורים שם
ואת התיאור של המשימות והכוחות המיוחדים חייבת להפסיק להתמכר למשחקים :-X ובנימה אופטימית זו! אפרוש לי למנוחה לטובת המבחן האחרון לסמסטר (ישששש!) בעוד 6 שעות....

Berethor

New member
../images/Emo6.gif

אל תתמכרי ככה, עדיף כבר לחכות שהאנרגיה תתמלא עד הסוף, וזה נראה לי כמעט בלתי אפשרי לעשות את המשימה הראשונה במלואה..
. טוב לא נורא< אז לא עשינו רושם טוב..

למעלה