Vamos Vamos Argentina!!

מריא

New member
Vamos Vamos Argentina!!

שלום לכולם!!! מה עניינים? מוכנים כבר לחוויה? "יש עוד זמן" נכון? לא נורא, אני לא אציק לכם עם זה... :) נכנסתי לפורום כדי: 1) לאחל לכולם סוף שנת לימודים מדהים!! אני מקווה שכל היודבטניקים מסיימים וקרוב ובמשחה את הבגרויות , מתאים גם לי"א, נכון? - לאחרים יש עוד כמה זמן של סבל, אז תהנו בינתיים מהקיץ :) 2) לבקש טובה :) אני עושה מחקר, על מנת שאני אוכל לסיים את התואר ואני צריכה של אלה שקיבלו מיניב או מאנה את השאלונים ימלאו אותם!! בבקשה!! לא נשאר לי הרבה זמן ועוד יש לי להעביר את כל הנתונים האלו למחשב ולהסיק מסקנות (אגבזה החלק הכי קשה) בקיצור, ירושלמים וחברי המכינה(בעצם EX כי כבר נגמרה המכינה :( נא למלא אותם !!! למי שלאט מוצא אותו או מה שזה לא יהיה אני מצרפת אותו כאן 3) רציתי לבדוק שכולם מוכנים לעידוד הערב ... למי? לארגנטינה!!! טוב, ביי בינתיים לכולם - הרבה נשיקות והרבה קוקה קולה :) מריאלה

מריאלה.!!!!

איזה כיף..!!! חזרת אלינו..?!?! (את בטח לא זוכרת אותי אבל הדרכת אותי בכיתה... אממ... ז'??) תבואי לחוו"יה?!? אולי לבקר..?? מתגעגעת..! יערה קניאס..

המחברות

New member
יווווו נכוןן!!! דני נזכרתי במשו...|

שהיה לך שלופחית בכף רגל שלך חחחחח.... וואי וואי מצחיק זה היה! היית מדריך כל כך צעיר לא?! היית מזה מגניב כמו עכשיו

מריא

New member
צדקת...

אם אני לא רואה פרצופים נדיר שאזכור :) סליחה, אם תשלחי לי תמונה אין לי ספק שאזכור, אם לא השתנת יותר מידי אני מאוד אשתדל להגיע לחוויה חופשת קיץ מקסימה לכולם!!! מריא אגב: אף פעם לא ממש "עזבתי"

למעלה