VALO'S DAILY FALL OUT WITH BANDMATE

danduuu

New member
VALO'S DAILY FALL OUT WITH BANDMATE

חחחח כתבה חדשה על וילה XD אני אתרגם אותה לפה, והנה הקישור למי שרוצה לקרוא באנגלית: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/valos%20daily%20fall%20out%20with%20bandmate_1027252 הסולן של HIM, וילה ואלו, מתחיל כל יום בריב עם הקלידן של הלהקה, אמרסון בארטון. הרוקר הפיני אוהב לאזן בוקר אלים ואנרגטי עם ערב רגוע ושליו מול הטלוויזיה. ואלו אומר, "יום ממוצע מתחיל בזה שאני ובארטון פותחים בריב גדול במקום החזרות שלנו, כמעט מעיפים אחד את השני מהלהקה, ואז מתאהבים מחדש אחרי זה [משהו שהם צריכים לספר לנו?
]. אז אני הולך לפאב המקומי, אוכל פיצה, חוזר הביתה ורואה 'אבודים'. ביום למחרת, אני אעשה בדיוק את אותו הדבר." אוקיי

Rose131

New member
XD

וילה דפוק
שיעשה חזרות ויעבוד על האלבום המפגר כבר;[

danduuu

New member
עוד כתבה ../images/Emo3.gif

VALO REMAINS SINGLE WHILE WRITING SONGS HIM frontman VILLE VALO refrains from relationships while he's writing songs, because he's got a one-track mind. The Finnish singer and songwriter, who is currently working on a new album, has no time for emotional ties as he cannot commit. Valo says, "I'm a right b**tard. I have an addictive personality. If I get into something, I get a one-track mind. "I can't do a lot of things at the same time, or at least not emotionally challenging things."

danduuu

New member
אני כבר לא יודעת../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

אני גם לא הבנתי אחרי שקראתי את זה

danduuu

New member
../images/Emo207.gifמנצלשת את עצמי ../images/Emo3.gif

מישהו יודע איפה חני?
אני מתגעגעת אליה המון

danduuu

New member
ורד../images/Emo99.gif