הרבה דברים
תחזוקה לקויה של המסלולים עם בורות מפחידים, אין יותר מדי כחולים, אם בכלל, והאדומים די קשים ודי עמוסים. תרבות הגלישה הייתה הכי ברברית שנתקלתי בה וגולשים מנוסים היו פשוט חוצים במהירות מטורפת איזורים של מתחילים. בעיקר ליד תחנת הגונדולה התחתונה איפה שכמה מסלולים נפגשים. רוב הגולשים דווקא היו גרמנים (או אוסטרים?) ולא איטלקים. הבן שלי נפל ולא היה אף אחד שיעזור לו, לא סקי פטרול, כלום. ביקשנו מכמה גולשים שיודיעו למטה וכלום. אף אחד לא הגיע. אחרי שהבנו שאף אחד לא יבוא, עזרתי לו וירדנו לאט ביחד עד למטה. לשם השוואה כשאני נפלתי השנה בצרפת הם הגיעו במהירות מדהימה. שניים גלשו מלמעלה וחובש הגיע עם אופנוע שלג מלמטה. והיו עוד דברים, הציוד שהשכירו ליד האתר היה גרוע אפילו במונחי ציוד למתחילים למרות שמתאים הציוד הזקן שעבר שם עשה מאמצים גדולים להתאים ציוד היטב לכל אחד. השקיע מעבר למקובל. המסעדות גם בכניסה לאתר וגם למעלה היו פשוט זוועה. ניסינו כמה מנות ושום דבר לא היה ממש אכיל. ותורים אינסופיים לאוכל. העיר שגרנו בה בעמק מאד חמודה אבל הכל שם נסגר ב 19:00 או 20:00 לכל המאוחר. אפילו סנדוויץ' לא תמצא אחרי זה. לטובה אציין את בית הספר לסקי. היו לנו שני מדריכים ושניהם היו מצויינים. גם המחיר היה נוח יחסית, היה אז 40 יורו עד כמה שאני זוכר. אחרי ששילמתי 60 יורו לשיעור באוסטריה, נראה לי מחיר מציאה. וההדרכה אגב הייתה יותר טובה.