Valentine's Day

tttttttttt1

New member
Valentine's Day

אז מה אנשים - מה אתם עשיתם ביום האהבה הנוצרי - הוולנטיינז. /לא הייתי פה כל כך ביום רביעי אז לא יודע אם כבר פתחו שרשור כזה..ואם לא אז וואלללה--->/ ספרו חוויות...

Wild Eye Joker

New member
אכלתי בלילה לבד.

ההכי בילוי שהיה לי ביום הזה היה לחפש תחפושת עם חברה, ואז הייתי איתה בשירות לקוחות של אורנג' ועד שתיקנו לה תפלא ישבנו בקונדיטוריה ואכלנו יחד עוגת שוקולד חמה. רומנטי
ואיזה שקרןןןן אתה קראת שרשורים של הימים שלא היית [אני יודעת את זה כי כתבתי באחד מהם שמצאתי תחפושת ובמסן כתבת לי "המצאת ולא סיפרת?" אז שששששששששש

tttttttttt1

New member
לא קראתי הכל...

זה סתם היה בשרשור של יום רביעי או משהו כזה...אז התעניינתי.לא חיפשתי שרשור ולנטיינז.
... שמח שנהנת..לאכול עוגת שוקולד חמה זה רומנטי לגמרי..רק...הקטע עם החברה קצת מפריע... ==)) ואגב, קראתי רק שדרשור של יום רביעי!! לא של כל הימים.והלוונטיינז במילא היה ביום רביעי אז הגיון אומר שלא יהיה שרשור חוויות מהולנטיינז כשעוד לא היה ולנטיינז..ואחרי יום רביעי לא ראיתי שרשור חוויות...אז שששששששששששש את בעצמך!!!

tttttttttt1

New member
ההה....יייייי.....תתתתתתת

היית עם ליאור?? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..אפשר לגעת בך??? [טוב נו, נבקש רק חתימה..ששיר פה לא תחשוב דברים מוזריםן......
]

גליזה

New member
ליאורה בשבילך.

תזהר, אני עלולה לצרוח (
חברות שלי תמיד התלוננו שאני רגישה מידי למגע >< אני משתפרת בקטע הזה )

tttttttttt1

New member
רגישה לדגדוגים,אהה?? ../images/Emo6.gif

לא נורא..יעבור....ואם לא....קיצר - יעבור

tttttttttt1

New member
א-וקיייייייי

יהיה טוב....למרות שאני לא אוהב את זה...אבל במקרה הזה זה מתבקש

tttttttttt1

New member
אהההההההההה...עכשיו הכל

ברור.... |מזההה??? אפשר הסבר קצרצר בעברית? תודה
| שבת שלום שלום =)

tttttttttt1

New member
אוקי....

אני מפחד כבר לשאול על אני לא אשאל.... על טראומות לא צוחקים

Simply Blonde

New member
עכשיו אני מוחמאת../images/Emo68.gif

וירדתי מהשם ליאור. קוראים לי ליאורה

tttttttttt1

New member
אההה נו..מאיפה אני אמור לדעת...

יאאללה - עוזבים אתכם לכמה ימים ותראו מה קורה....

dark dumb

New member
הייתי בטיול שנתי ../images/Emo85.gif

חחח שלחו לי פרסומת MMS לפלא התחלתי להתלהב, חשבתי כבר מישו בא להתוודות חחחח ילדה בשכבה שלי קנתה לחבר שלה מה זה מתנה יפה!!
דובי פרוותי כזה שרשום לו על החוצה: "I Love You This Much" ויש לו ידיים ארוכות כאלה (כאילו מראות את רמת האהבה-אני אוהבת אותך ככה) איזה חמוד זה...

למעלה