לא לחגוג חגים נוצריים
ג גליזה New member 17/2/07 #35 כן לשלוח ד"שים לתיבת המסרים../images/Emo88.gif אני כ"כ מעצבנת את עצמי היום שזה משהו
W Wild Eye Joker New member 17/2/07 #38 למה? הם הרבה יותר מגניבים מהחגים שלנו. חוץ מפורים שהוא מגניב ולנו יש ולהם לא.
T tttttttttt1 New member 17/2/07 #40 הרשי לי לגחך על זה... יש להם את ההלווין, שזה אחד החגים היותר מגניבים שיש!!!!!
T tttttttttt1 New member 17/2/07 #41 ובגלל שהשם לא נשמע טוב בעברית "חג ליל כל הקדושים"...הרשי לי לחזור למקור המילה - Halloween...
W Wild Eye Joker New member 17/2/07 #42 ../images/Emo46.gif אבל כתבתי שזה אחלה חג! ולפעמים נדמה שהוא נורא דומה לפורים שלנו אבל באמת שהו לא, הוא מגניב בפני עצמו ופורים שלנו מגניב בפני עצמו בצורה אחרת לגמרי! משלוחי מנות
../images/Emo46.gif אבל כתבתי שזה אחלה חג! ולפעמים נדמה שהוא נורא דומה לפורים שלנו אבל באמת שהו לא, הוא מגניב בפני עצמו ופורים שלנו מגניב בפני עצמו בצורה אחרת לגמרי! משלוחי מנות
S Simply Blonde New member 17/2/07 #43 אוקי../images/Emo68.gif הלווין הוא אחד ה-------------חגים. הייתי כמה פעמים בארה"ב בזמן של הלווין ואייייןן אין אין אין אין על החג הזה
אוקי../images/Emo68.gif הלווין הוא אחד ה-------------חגים. הייתי כמה פעמים בארה"ב בזמן של הלווין ואייייןן אין אין אין אין על החג הזה
W Wild Eye Joker New member 17/2/07 #44 תלמדו לקרוא../images/Emo10.gif כתבתי שזה חג מגניב לגמרי. אין ויכוח בקשר לזה... פשוט כתבתי שפורים הוא גם חג כיפי ומגניב ו..אוזני המן עם שוקולד|מריירת|
תלמדו לקרוא../images/Emo10.gif כתבתי שזה חג מגניב לגמרי. אין ויכוח בקשר לזה... פשוט כתבתי שפורים הוא גם חג כיפי ומגניב ו..אוזני המן עם שוקולד|מריירת|
א אוליב הורנבי New member 18/2/07 #50 רקדתי סמבה על הגגות. יום רביעי היה לפני 200 שנה, אני בקושי זוכרת מה התאריך היום
C Come Alive New member 18/2/07 #55 ../images/Emo194.gif הממ.. ../images/Emo9.gif האמת שאת יום האהבה חגגתי ממש דווקא ביום שלישי, יום לפני.. כשהייתי אצל החבר. היה כיף. אממ בוולנטיינס עצמו הלכתי עם חברה ממש ממש ממש ממש טובה [והקואצ'רית שלי ] להופעה האקוסטית של אביב גפן בהאנגר. היה מדהים.
../images/Emo194.gif הממ.. ../images/Emo9.gif האמת שאת יום האהבה חגגתי ממש דווקא ביום שלישי, יום לפני.. כשהייתי אצל החבר. היה כיף. אממ בוולנטיינס עצמו הלכתי עם חברה ממש ממש ממש ממש טובה [והקואצ'רית שלי ] להופעה האקוסטית של אביב גפן בהאנגר. היה מדהים.