Valentine’s Day - האם אתם חוגגים?

Valentine’s Day - האם אתם חוגגים?

או מציינים באיזו צורה? השנה זה לא רלוונטי עבורי
, אבל בשנים קודמות השתדלתי להימנע ממה שנראה בעיני בעיקר מניפולציה של סוחרים. עקרונות עקרונות, אבל כשזה מגיע לילדים זה אחרת..... כל שנה, החל מגיל שלוש היינו נכנסים לכוננות ולנטיינ'ס שבועיים לפני, עת הודיעה הקטנה שהגיע הזמן, ואחרי דיון מדוקדק אם זאת תהיה ברבי, בת הים הקטנה או ליון קינג היינו יוצאים מהחנות עם סט כרטיסי הברכה (של ברבי, אלא מה?) לשלב השני של הדיון – איזה כרטיס הכי יפה, ומי תקבל אותו (עד גיל 7, אח"כ זה הפך ל"מי יקבל") השנה בגיל 10 הודיעה המורה שזהו, נגמר “You are too old for valentine’s cards” וכך בטקס ההתבגרות הראשון של בתי (אם לא סופרים את הגמילה מכרטיסי הפוקימן) נקטעה מסורת.....

iditbs

New member
הקשר, כמו שנילי כתבה הוא מסחרי!

וגם אצלנו הקשר היחידי לחג הוא דרך הילדה והכרטיסים בביה"ס. אנחנו משתדלים לא לחכות ל"valentine day" כדי לאהוב... ונילי, ממה שסיפרת פה, נמצאת מתאימה גם לפורום "להיות הורים בחו"ל"...

וואללה, אני בדיוק עכשיו

כולי כואבת ודואבת מרב לעמוד על הרגליים להכין ולקשט את המתנות הקטנות לכל הילדים בשתי הכיתות (וכמובן למורות מתנות גדולות יותר). והאמת היא שלא גמרתי אפילו חצי
בשנה שעברה עוד קנינו כרטיסים מוכנים, עם character כזה או אחר (לאחת היה סקובי-דו, ולשניה power puff girls, עד כמה שאני זוכרת). השנה הוצאתי כרטיסים חמודים נורא מהמחשב, אבל אני צריכה גם לעמוד ולגזור אותם יפה. אוףףףף, מה לקחתי את זה על עצמי?
בכל אופן, מעבר לעניין הילדים בכיתות, אנחנו ממש לא מאזכרים את ולנטיין אצלינו בבית (אבל כן את ט"ו באב, כי החבר של אחת הבנות שלי נולד בדיוק ביום הזה - ואכן הוא ילד רומנטיקן להפליא
)

17205

New member
ולנטיין כשר ושמח

הילד חזר עם קופסא שהוא הכין בצורת לב עם מלאן כרטיסים בפנים, רק אנחנו מה לעשות שנה לא מכירים את חוקי המשחק, אתמול הוא ניסה להסביר לנו שצריך להכין כרטיסים לכל הילדים, אז הכנו במחשב עם שם של כל ילד. אצלנו מחר חופש. אני חושב שהילד שלי הוא היחיד (אולי יש עוד אחד) שגם בולנטין וגם בהלוואין יושב ובודק מכל הממתקים שהוא קיבל על מה יש סימן כשרות. מה לעשות ככה זה בגלות.....

shiri boston

New member
כן! סיבה מספיק טובה לחגוג, לא?

בדר"כ אני לא אוהבת לצאת בימים העמוסים האלה, שכל העולם מחוץ לבית, אבל השנה החלטנו לחגוג קצת. הזמנו מקום במסעדה טובה, עכשיו יש לפחות סיבה טובה להתגנדר ולצאת בקור הזה. בעלי עשה לי הפתעה וקנה לי מתנה שרציתי, אני קניתי לו שוקולדים איכותיים בקופסה מנייר אורז בצבע אדום ובראוניז בצורת לב :)) קצת קיטשי כל הלבבות האלה... אבל כייף!

אני לא חוגגת

אבל הילדות צבעו קופסאות קרטון בצורת לב.והכניסו בפנים שוקולדים. מחר תהיה מסיבה, והילדות שלי חולת בבית... ..אני מצרפת צילום של מכסה הקופסא

למעלה