VALA

sprqy

New member
VALA../images/Emo99.gif

קראתי באתר החדש את זה: Regarding the number of eps Vala will appear in: "She will be in all 20 episodes..." ° Will they explore Vala's past? "Definitely a story that needs to be told in season 10." איזה יופי!! וולה תופיע ב20 הפרקים של עונה 10!! ופרק (או יותר) על העבר שלה בכלל מגגגגגניב!!!!!!!!!!!!!
אגב אהבתי את הבאנר!!!!!!!!!

aerynsun

New member
של מי האתר הזה..איזה יופי../images/Emo3.gif

כן נכון כיף!!!!!!!!! אבל כבר פתחתי שרושר על זה שוולה תהיה קבועה בעונה הע/שירית. אם הם יהיו חכמים וולה צריכה להיות המרכז של העונה העשירית.

aerynsun

New member
דרך אגב ספארקי זאת החתימה שלי

התמונה ששמת זה מעשי ידיי. אהבת?

sprqy

New member
אני יודע../images/Emo62.gif

שאת עשית את התמונה, זה היה די ברור באתר ואהבתי אותה מאד!! וכן האתר שלכם בהחלט סבבה! מתעדכן בקביעות כמו שצריך, המשיכו כך!
אני יודע שיש כבר שרשור אבל שמחתי כל כך שרק חשבתי על פרק (או יותר) שיהיה מוקדש רק להיסטוריה של וולה בעונה 10 אז הייתי חייב לפתוח שרשור חדש!

קידבו

New member
שאלה

אתם גם צופים בסטארגייט בדרך כלל או רק התחלתם בגלל קלאודיה ובן?

sprqy

New member
תשובה

תמיד היה לי את הרצון לראות את כל הסטארגייט שפיספסתי כי זו סדרת מד"ב טובה וידועה אבל רק כאשר קלאודיה הופיע בעונה 8 כאורחת בפרק אחד אז התחלתי באמת לראות מההתחלה! מעונה ראשונה עד השמינית! הייתה ממש תקופה נחמדה של פרק או שתיים (או 5) ביום של סטארגייט ומאז אני מכור. מומלץ לכולם! למה אתה מחכה? 8 וחצי עונות מחכות לך...
למה אתם מחכים? תריצו 8 וחצי עונות של סדרת מד"ב טובה אולי זה יפצה קצת על ביטול פארסקייפ...

aerynsun

New member
גם אצלי מאותה סיבה

רש שאני פחות נהנית מסטארגייט SG! יש כמה וכמה פרקים מדהימים בכל שמונה העונות. אבל סך הכל לא משהו. לעומת זאת!!! סטארגייט אטלנטיס... פשוט וואו!!! אני נהנית מכל שניה. הסידרה עכשיו באמצע העונה השניה ולא חייבים לראות SG! כדי להבין את אטלנטיס. מומלץ!

eve6

New member
אני רואה רק בגלל ואלה וזהו

אני לא מתחברת לסדרה בכלל, חוץ מלאוניל וסם. אבל אוניל כבר לא שם וסם לא מספיק במרכז הבמה כמו שהייתי רוצה שתהיה. גם אטלנטיס לא מושכת אותי, למרות שלרעים שלהם יש פוטנציאל להיות מעניינים.

קידבו

New member
אני מכור לסטארגייט כבר 8 שנים נראה

לי. רק ערוץ 1 האיום שידר רק ביום שבת אז פספסתי המון. הסדרה הכי אהובה עליי ביותר! אפילו יותר מבאפי. אז יצא לי להוריד ולראות רק את החצי האחרון של העונה השמינית וחצי הראשון של התשיעית. פספסתי המון פרקים של שאר העונות אבל ראיתי כשיכלתי. לראות את ג'ק אוניל זה פשוט תענוג ואחרי העונה השמינית שידעתי שהוא עוזב לראות שג'ון קרייטון החליף אותו זה פשוט מעולה. לא יכלתי לבחור מחליף טוב יותר לג'ק המלך. התוספת של ארין פשוט מעולה. אני זוכר כשראיתי את הפרק בעונה השמינית ממש הופתעתי וזה היה פשוט מעולה. דווקא את אטלנטיס אני לא יכול לראות. פשוט כי בלי ג'ק זה לא אותו דבר. מילא ג'ק, גם אין את סאם, טיאלק ודניאל. איך אפשר?

sprqy

New member
מסכים לגבי אטלנטיס

היה לי קשה בהתחלה להתחבר לצוות החדש אז נשארתי בשביל הסיפור ולאט לאט התרגלתי ואפילו התחלתי לאהוב את הדמויות, שפארד ורודני מצויינים וגם הרופא אחלה וזהו בעצם אבל זה מספיק.

aerynsun

New member
אצלי זה הולך ככה

ראיתי את שמונה העונות ואחרי שידעתי שג'ק איננו התחלתי לראות את אטלנטיס. לא היה לי שום ציפיה או השוואה לג'ק כי ידעתי שהוא לא אהיה. ג'ק אוניל הוא הדמות היחידה שאני אוהבת בSG1, עכשיו שהוא איננו אני פחות נהנית. אטלנטיס היא מההתחלה של הפרק הראשון וצפיה רצופה של פרקים היתה אהבה. אין שם שום דמות שאני שונאת, כולם מדהימים . אפילו וויר שלא הרבה אוהבים. אני חושבת שהיא פנטסטית. כולם ללא יוצא מן הכלל נפלאים ואני נהנית מהסיפורים אז לסיכום -ה-סידרה בשבילי ואיב הנה התמונה, רק קצת יותר גדולה. בן מלקק את קלאודיה ואיפה היד של כריס???

sprqy

New member
תמונה חמודה!!!!!!!!!

את רומזת משהו לגבי כריס ובן?!
אגב איפה היד של קלאודיה??

aerynsun

New member
LOL לגבי איפה היד של קלאודיה

לגבי בן אין מה לרמוז
לגבי כריס יש לו נטיה לשים את היד שלו שם, ראה משחק הכדורסל בפרק האחרון של וולה שהוא מרים אותה לסל...נטיה טבעית שלו

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gifאני מתכוונת להתחיל ../images/Emo118.gif

לראות.. גם בגלל קלאודיה ובן וגם בגלל שהתחלתי לאהוב בזכות פארסקייפ מד"ב אז אני אתן לזה צ'אנס..

sprqy

New member
סטארגייט זה מד"ב

סטנדרטי ולא כמו פארסקייפ אז אל תקבלי שוק בהתחלה, מתרגלים...

sprqy

New member
VALA#2

What are the chances of seeing a really great "opposites attract" friendship develop between Vala and Sam (the scenes between them could potentially be hilarious or deep depending on the context), Thanks as always! Mary Beth Stargate SG-1 Executive Producer: The chances are very good. כולי אושר!

aerynsun

New member
מגניב!!!

זה פשוט מתבקש סצנה בין וולה לסם! שתי בחורות חזקות, הדמויות כמובן, אבל כל כך מנוגדות. כן ירבו סצנות כאלה.

למעלה