Vader

TimBuck2

New member
Vader

מאחר ואיבדתי מקל אחד, (טיפשה) החלטתי שיהיה זה ראוי לקנות מקל אחד/זוג חדש... בכל אופן, הלכתי לאיזו חנות פינתית אחת, וכל מה שהיא מכרה שם היו מקלות של איזו חברה עלומה בשם ואדר... למישהו יש אינפורמציה מועילה בדבר החברה הזו? איכותה וכן הלאה.. ושומדבר ממש ממש רע כי כבר קניתי את המקלות... תודה מראש:

HelloweeN

New member
מקלות פולנים ????????????

לא שמעתי עליהם מעולם (על החברת מקלות יעני). סביר להניח שהם מאוד חרא ! תקני מקלות מחברה ידועה. סביר להניח שזה יעלה לך הרבה (משהו כמו כמו 40-50 שקך.) לכי על חברת Pro Mark אני אישית מזמן כבר לא קונה מקלות בארץ, עם המחירים המופרזים מאוד שלה..

tkz

New member
יש מישהו מהפורום בשם VADER

אחי !! הם אומרים שאתה חרא
אני מסכסך... חחח
סתם... שמעתי שהם טובים... תשאלו את וודר... מהוםסנטר

Zero Tolerance

New member
מקלות

VIC RIRTH- יש לי כמה זוגות שלהם כבר שנה והם במצב בן זונה אגב יש מבצע עכשיו בכלי זמר למקלות אני מציע לך 5 זוגות של מקלות (zildjian)+תיק למקלות ב-250 שווה או לא? את תחליטי אני ספקתי את האינפורמציה.

TimBuck2

New member
המממ....

250 ש"ח, ברור! אני כל כך עמוסה בכסף... ואני כל-כך מוכשרת בתופים שאני שוברת מקלות על ימין ועל שמאל...
המקלות האלו לא היו יותר מדי זולים, 40 ש"ח. המקלות הראשונים שלי (אלו שאיבדתי חצי מהם...) היו של זילדז´יאן, והם עלו 50... אבל יש להם אתר נחמד! ד"א- תגדיר בנזונה. בנזונה טוב או בנזונה רע?

Lucky Bob

New member
בנזונה טוב לאללה! ../images/Emo98.gif

גם אני משתמש גאה בויק פירת´! מקלות בני שרלילה באמת, מחזיקים מעמד לאורך זמן! ועוד 5A, לא סתם.. נשברים לי לעתים די רחוקות.. נוחים למגע והכל.. פשוט נהדר!
כמו... כמו... כמו לראות המעבדה של דקסטר ולאכול גלידת האגן דאז קוקיז אנד קרים! אהה...

Lucky Bob

New member
יההה מאן! ../images/Emo98.gif

*כיף!*
זירו טולראנס, אה? אממ.. מעניין אם גם ג´ין השתמש\משתמש בויק פירת´..

Zero Tolerance

New member
אני יודע ש...

ויני פול מנגן עליהם, איגור מספולטורה.. ממ מי עוד.. ניק מנזה...ועוד טובים אחרים....=)

Lucky Bob

New member
כן כן, רבים וטובים בהחלט!... ../images/Emo13.gif

גם החבוב מאנטרקס וההוא ממנאוור.. ו.. בילי קובהאם החייתי! וההוא מקריידל אוף פילת´, ארלנדסון או אנאעארף.. ו.. סטיב גאד ו-Tomas Haake, המתופף של משוגעעע! יש עוד הרבה! יש להם אתר חביב, לויק פירת´.. יום אחד גם שמי יתנוסס שם! יהיה לי דגם כזה משלי.. Liri A.J Katz PRO!

Lucky Bob

New member
אממ... לא משהו מתוחכם במיוחד,

למען האמת... די בנאלי.. אבל שוב, למה כבר אפשר לצפות ממתופפים?
חחחח.. *סטאגאדיש!* www.vicfirth.com

tkz

New member
שווה

רק שהזילדי מתים מהר... מניסיווני האישי

Zero Tolerance

New member
מניסיונך האישי?

לא אמרת שאתה מנגן בערך חצי שנה? כבר כמה מקלות הספקת להרוס?.

tkz

New member
את הזוג של זילדי ../images/Emo13.gif

הרבה רים שוטס :))

Lucky Bob

New member
זילדי חביבים דווקא...

אבל כפי שאמרת, מצבם הבריאותי לא נהדר לאורך זמן רב..
חפיף, יש לטורקים את המצילות המעולות שלהם, זה מספיק בהחלט..

VADER

New member
נו באמת..זה לא VADER,זה VATER

וזה לא מקלות פולנים ,מה חשבת שזה של ויידר הלהקה ?:) זה מקלות אמריקאים והם אחושרמוטה טובים,אני בעצמי משתמש בהם ועוד אלמונים כמו המתופפים של סלייר,רד הוט צ´ילי פפרס,אליס אין ציינס,סנטנה אז אל תזלזלו בחברה..

chinchila

New member
עכשיו אני רואה את זה...

והיא בטוח התבלבלה כי יש VATER... והם מקלות טובים ככל המקלות.

HelloweeN

New member
כן בדיוק....

אני אוהב את פרו מרק במיוחד, כי הם חזקים מרוב המקלות, אבל סה"כ כל המקלות הם טובים.

למעלה