vacum שינתי ניק...

בלה- בלה

New member
vacum שינתי ניק...

הנידון: שהותי ב#היפ ערוץ השיחה הוירטואלי ברצוני לשוחח איתכם על נושא חשוב שהנני מאמין שטוב וחובה לעסוק בו, במיוחד בימים טרופים אלו, והוא זמן שהותי בערוץ #היפ, ערוץ שבו נוהגים לשוחח יחדיו שוחרי המוזיקה השחורה. ערץ # היפ אמור להוות מקום שבו יוכלו להנעים את זמנם אנשים שבין תחביביהם ועיסוקם נימנים אהבת המוזיקה השחורה. שהגעתי לערוץ נמלאתי ציפיות לגבי תוכן הדברים שאומר ואשמע במהך שהותי בו. אבל כשהגעתי לשם הזדעזעתי. חייב אני לציין שהיו כמה אנשים טובים שעמו לצידי ועל כך ארצה לשבח אותם. הלוואי ואלו יהיו דור העתיד של עמו. אני חושב שאנשים אלו ראויים להערכה ועל כן אזכיר את שמם....ביגו ג´י, סנדי שנגי, ג´י רופ. לעומתם ניתקלתי באנשים עוינים שלא חסכו ניבולי פה . כמות שלא הייתה מייבשת את אמינם ביום רע. אנשים אלו (ראפיד לתשומת ליבך) מעבירים ענן אפור כבר על לב ליבה של קהילת שוחרי המוזיקה השחורה ועלולים ליצור שם רע לאחווה ששוררת בקהילה ואמורה לשמש דןגמא לחיים למזרח התיכון. חבל על שאנשים אלו משמשים דוגמא רעה וגוררים אנשים אחרים דוגמת טל, שביום מן הימים אני מקווה שיהיה ידידי הטוב. לתשומת ליבכם...

TeeAnTee

New member
אומנם לא הייתי בצ´אט כשזה קרה

אבל זרקתי אותך כי נאור (ראפיד קילה) ביקש, אני מכיר את נאור מספיק זמן כדי לדעת שהוא לא עבד עלי, הוא אמר שירדת על אנשים בצ´אט ואיימת דבר כזה גורם להשעייה מהחדר, אז אני לא בטוח מי יותר "מעביר ענן כבד על לב ליבה של קהילת שוחרי המוזיקה השחורה" (שאני לא מבין מה הקשר בכלל) אתה או הוא. להבא שתדע.

SuperR-GirL

New member
אני דווקא כן הייתי שזה קרה ! ../images/Emo46.gif

ותרשו לומר לכם שכל מילה שהואקום הזה כתב היא פשוט ש-ק-ר !! איזה בולשיטטטטטטטט.... ! אני הייתי עדה לכל מה שקרה והיחיד שהיה לא בסדר זה הוא! אז של יבוא לפה ויזיין את השכל על דברים שלא קרו בכלל !

BoR|S

New member
נכתב בשם Rapid_Killa...

זה באמת ערוץ שיחה מהנה וכל האנשים פה אחלה ולא תמצא אחד שיגיד לך שאני בן אדם רע או משהו, פשוט שאתה בא לערוץ זה (ששוב אני מזכיר עוסק במוזיקה שחורה) ומתיחל לרדת על סאנדי שאנדי, לרדת עליי לקלל את חברה שלי להתחיל לאיים ולהציק לכולם, זה דורש תגובה, הרבה אנשים מנעימים פה את זמנם, אם היית לומד נימוסים היית מבלה ונהנה פה למשך שנים. בתודה ראפיד קילה

Cold Chillin

New member
תגובה

מה היו ניבולי פה? אני לא מאמין למשמע אוזני!!! שאלוהים יישמור עלינו!! תראו לאן התדרדר עם ישראל!! אחי עזוב חרטות

BIGO-G

New member
תגובה

קודם כל אני מודה לך על המחמאה האישית, ועל הביקור(כן ירבו) שלך ב#היפ. בכל אופן אתה מוזמן לכתוב ביקורות, הערות,הארות,מכתבי נאצה והצעות מיניות מנשים בלבד לאי מייל באתר הבית של הצ´אט. ועכשיו ברצינות צ´אט הוא דבר דיי מורכב ומיידי, אין שם צינזור וכל איש הוא שונה והוא יכול לנבל את הפה, בנאדם שמקלל אנשים אחרים או סתם מציף(ויש עוד עשרות חוקים קבועים) יקבל את העונש המתאים(ויש מספיק אוכפי חוק שיכולים לעשות משהו בצ´אט). אני ממליץ לך לא לקחת ללב כל הערה או ניבול פה זה סך הכל מילה כתובה. ביגו מזמין את כל בית ישראל לחגוג ארוחת שבת ב#היפ.

למעלה