VA - Miko X - Wave

• פותח הנושא RN2
  • פורסם בתאריך

RN2

New member
VA - Miko X - Wave

למישהו יש? שמע? טעם? מי שכן שיספר חוויות.. לילה טוב!!

RN2

New member
לא מפריע לי שיהיה עתיק.. ../images/Emo8.gif

העיקר שתהיה מוזיקה איכותית! תכל'ס אני אוהב ת'סגנון של פעם מאשר של היום אבל זה לא רלוונטי כרגע. אתה יכול לפרט יותר מהזה חמוד כהגדרתך? ואם כבר אתה פה, תמליץ על 3,4 דיסקים ו\או אוספים ששווים קנייה! חג שמח ושבוע טוב,

ELior

New member
הינה דיסקים שאני חושב ששווים קניה

זה תלוי איזה טעם יש לך cosma - non stop Axis - Output Dark Soho - Combustion Space Buddha - Stigmata Vibrasphere - Lime Structure Bio-Tonic - On The Rox S-Range - Space The Secret Of The Thirteen Crystal Skulls

RN2

New member
אפשר יותר פרטים על PANICK?

מי הוא\הם? דיסק ראשון? מה הכיוון שלהם? טעם,ריח? חחח חג שמח !

gpeles

New member
בטח

פאניק זה ניק לאניאדו, דיסק בכורה יש לו סטייל מיוחד כזה, שדי קשה להגדיר.. יש לו הרבה אווירה בטראקים (סאונדים רצים בן האוזניים, חוויה לשמוע את זה באוזניות). הרבה נגיעות מלודיות קטנות ככה סטייל אול אינפקטד + אולד גואה (למי שאוהב את הסגנון הישן) בנוסף זה סגנון מאוד מעניין ולא משמעם, בניגוד לפול און שיוצא עכשיו שהוא די מונוטוני. זהו פחות או יותר, כדאי מאוד לקנות, ממליץ בחום!

RN2

New member
יצא כבר קוזמה החדש??

מה הסגנון של AXIS , S RANGE ? לא מתלהב מ-מינימל ופרוגרסיב הממ יותר פול-און ופסיי-טראנס אפשר קצת פסיימלודי עדין.. חג שמח!

ELior

New member
עם אתה בקטע של פול און אז זה לא

בישבילך ואחי אומרים קוסמה

RN2

New member
*קוסמה.. מכל מה שציינת באמת הוא הכי

מועדף עליי. (הדיסק החדש יצא כבר?) ספייס בודהה אהבתי כמה מהיותר ישנים. דארק סוהו - מעטים. השאר לא הכי מכיר לעומק. תודה!

Wolfcub

New member
The Secret Of The Thirteen Crystal

דיסק מקורי , יוצא דופן , שווה

דייב דנ

New member
מיקו

אני לא התלהבתי, סימפולים שחוזרים על עצמם, אותם דולפינים ישנים של קליפורניה סנשיין, יש טראק אחד טוב של מיקו וסקאזי אבל אני לא בטוח שהוא בדיסק אם יש לעוד מישהו פרטים שיזרוק בהמשך.

למעלה