V6 MAXX או V3XX

steam5

New member
V6 MAXX או V3XX

אשמח לשמוע המלצות שלכם לאיזה מכשיר לשדרג V6 MAXX או V3XX. היום ראיתי שאורנג' הוסיפה לאתר שלה את המכשיר V6 MAXX. אם אפשר גם הסבר על דור 3.5 וגם כמה זה עולה התשלום החודשי הקבוע שצריך לשלם. אני מדבר על רשת אוראנג'. תודה מראש לכולם.

2cookie

New member
מבחינת המכשיר עצמו

הייתי בוחר ב-V3XX. המצלמה שלו פחות טובה, המסך החיצוני פחות טוב ואין לחצנים חיצוניים, אבל הוא עמיד יותר (עשוי מתכת, ציר יותר חזק, מושך פחות טביעות אצבע), והוא נראה טוב יותר לדעתי מה-V6 השחור והמשעמם.

מחירם זהה כרגע..

המצלמה של הv6 עדיפה עשרות מונים, גם הממשק, ושאר הדברים שציינת, ונוסיף לזאת את הסאונד הכללי הטוב יותר בv6. אז איזו סיבה יש לרכוש v3xx???

steam5

New member
רופףףף????

מה הכוונה כמו צעצוע לא חזק... יישבר מהר?

2cookie

New member
אני לא יודע אם הוא ישבר מהר

אבל כבר שיחקתי בכמה מכשירי V6, כולם חדשים, ולכולם יש ציר רופף.

steam5

New member
מה לגבי המחירים על התכנית.

אשמח לשמוע מעוד אנשים חוות דעת. וגם על עלות התכנית אם מישהו יודע.

steam5

New member
התכוונתי..

לתוכנית של דור 3.5 כמה כל חודש חייבים לשלם הרי לצערי אי אפשר לשדרג למכשירים שציינתי ללא התחיבות לשלם במשך 36 חודשים סכום מסוים.ואם אני לא רוצה לשלם אז אני מבין שהמכשיר יעלה הרבה יותר.

זה מה יש..

גם באורנג` זה לא ממש משתלם בלי היתחיבות לדור 3. בסלקום יש מסלולים לציבור שומרי-מסורת, ויש מסלול יחודי בשם ``חברותא`` עם תעריף מאוד זול ומשתלם, רק שזה מסלול שאי אפשר להשתמש איתו בשבת כי דקה בשבת עולה 10 שקל. לכן אם כבר כן מיתחיבים בסלקום לדור 3, אז עדיף את המסלול הנ``ל...

adalia

New member
לא נכון!

המצלמה של הV3XX יותר טובה. המצלמות הכי גרועות ב2MPIXELS: זה הV6,K610I, והמצלמות הכי טובות ב2 מגה פיקסל הם:V3X,K750,W800

למעלה