V25 NEED HELP!!!!

• פותח הנושא v25
  • פורסם בתאריך

v25

New member
V25 NEED HELP!!!!

שלום לכם חבר'ה אתם חייבים לעזור לי. מאז שהתחלתי להתעסק על מלחמת הכוכבים: הסרטים ,האתרים ,המשחקים והכול. חיפשתי את הטריילר של "אימת הפאנטום", ולא מצאתי אותו ואני מת לראות אותו בעיקר את הקטע שרואים את אניקין ולידו הצל של ויידר. אם מישהו יכול להביא לי כתובת של הטריילר או מקום שאפשר להוריד אותו אני ישמח. אה ואם אפשר את הטריילים של הטרילוגיה הישנה אם יש כאלה. תודה מראש v25 d

Obi Dan Kenobi

New member
מצאתי לך את כל הטריילרים..

כאן. לצערי, התמונה בה הצל של אנאקין נהפך לדארת' ווידר, היא הטיזר פוסטר של "אימת הפאנטום". התמונה הזאת לא מופיעה באף טריילר.

v25

New member
THENK YONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

THENK YOU AND GOOD LUCK ON YOUER TRIP TO CANDA

alonSW0

New member
בבקשה....

הנה כל הטריילרים והADS (הקטעים הקצרים על כל דמות) של אימת הפנטום.... http://www.starwars.com/episode-i/release/trailer/archive.html אותו הדבר יש לכל אחד מהסרטים החדשים.... פשוט תבחר באחד מהסרטים ובלשונית של release תבחר בטריילרים

alonSW0

New member
פששש... אנשים זריזים פה....

אז לפחות קח את הטיזר פוסטר: http://www.jedicruces.cl/episode1/imagenes/teser_poster.jpg ומוגדל: http://www.eyeonstarwars.com/episode1/picture/e168.jpg

KingpinEX

New member
אהה באתי לראות את הטרייליר נרגש

האא הנוסטלגיה... שניות אחרי שהוא נגמר הנתי שזה היה הסרט הכי גרוע בסדרה, ושעדיף לא להזכר...

Jedi Force

New member
אני לא מבין

למה הרבה מכם בפורום לא אוהב את הסרט "אימת הפאנטום", לדעתי הוא דיי טוב.

KingpinEX

New member
מה דיי טוב בו?

העובדה שיודה בובה מכוערת ועלובה? או העובדה שג'אר ג'אר יצור יותר קמלאזי מסטיב ארקל?

alonSW0

New member
הוא לא עד כדי כך גרוע...

בסה"כ הוא סרט נחמד מאוד... אומנם אי אפשר להשוות אותו לטרילוגיה המקורית או לנקמת הסית', אבל הוא בסדר. יש בו קרבות טובים, עלילה נחמדה וכמובן סצינת תחרות הפוד רייסר! ואם להודות על האמת- ג'אר ג'אר לא כל כך נורא כמו שמתייחסים אליו- הוא קצת מציק, מוסיף את ההומור הילדותי לסרט אבל לא מפריע או מעכב את העלילה.... ודרך אגב, חוויתי הארה היום- כמה שלוקאס פישל עם הבימוי לאורך השנים, גם לו יש את הרגעים שלו (בדיוק כמו להאן סולו). אחרי שראיתי היום עוד פעם את נקמת הסית' הבנתי שסצנת "פקודה 66" היא הסצנה הכי טובה שיצאה תחת ידיו אי פעם. הוא הצליח לעורר כל כך הרבה רגשות ולהעביר את הרגשת הבגידה בג'דיי בצורה כל כך משכנעת שאני חייב להוריד בפניו את הכובע... שלא לדבר על התוספת המשמעותית של המנגינות של ג'ון וויליאמס, אבל גם ככה כבר סטיתי מהנושא.... מצטער

Y. Welis

New member
הבעיה עם הסרט הזה היתה הציפיה

איש לא ציפה שהמסורת של 'מלחמת הכוכבים' תמשיך כך, ושגיבור הסרט יהיה *באמת* ילד בן 10... היתה שם גם יותר מדי פוליטיקה לא ברורה וה'מידי-כלוריאנים' התמוהים (כי סצינת ההסבר הושמטה וצורפה רק ב-DVD) ועוד. היום זה רק חשוב ומובן (השפה של ג'אר-ג'אר אכן חביבה ובנויה יפה - אם כי השחקן שעושה אותו לא מדהים: עדיף היה מישהו כמו אנדי 'גולום' סרקיס); באותו הזמן זה היה הדבר הכי לא מתאים והיה חשש רציני שלוקאס פשוט איבד את זה.

the Sithari

New member
ליתר דיוק מה רע בו

ג'אר ג'אר. אז נכון, הקרב האחרון יצא מדהים, אבל הדמות המטופשת הזאת פשוט הורסת הכל.. כנ"ל גם העובדה שדארת' מול מוציא בסך הכל משפט וחצי בכל הסרט לא מוסיפה הרבה במיוחד בגלל העובדה שהוא אמור להיות האויב בסרט ואין סרט טוב בלי רשע טוב

Torian

New member
על מה אתם מדברים?...

מתקפת המשובטים(לדעתי) הכי גרוע... אני אפילו לא זוכר אותו... רק סצנות בודדתו... כמו למשל בארנה... ובקאמינו שהמשובטים יושבים ואוכלים... חוץ מזה ועוד כמה קטעים- אני לא זוכר שום דבר... אבל אני די רוצה לראות אותו ביום חמישי הקרוב...

למעלה