v.b זה...

גליוש

New member
v.b זה...

שלום לכל מי שקורא את זה עכשיו... אני יודעת שv.b זו תוכנה דרכה ניתן ליצור תוכנות, או זה בכל מקרה מה שהבניתי. אתם יכולים להסביר לי בקצת יותר פירוט מה זו התוכנה הזו, מה ניתן לעשות בה ועוד חומר נוסף יתקבל בשמחה. תודה מראש.

cald

New member
vb

VB, או בשמה המלא Visual Basic, היא אכן תוכנה ליצרת תוכנות. אם כי נהוג לקרוא לתכונות משוג זה שפות תכנות. אם כך, Visual Basic, היא שפת תכנות. מה שרשמת ממצא בכלליות המירבית את תפקידה של VB, לבנות תוכנות, או משחקים, או כל יישום אחר הפועל על גבי המחשב. Visual Basic היא גירסת ה Windows, של שפת Basic, אשר נבנתה לסביבת Dos במקור. אך ניתן לומר ש VB היא גרסה רחוקה מאד של שפת ה Basic, אשר הגרסה האחרונה שלה שנבנתה ל Dos היתה Quick Basic. Visual Basic היא שפת תכנות מקצועית שנבנתה ע"י Microsoft, והיא עולה סכום של כ 2000 ש"ח אם אינני טועה. אך לא מסובך כיום להשיג גרסה צרובה של התוכנה, כי המחיר, עבור רובינו, הוא די שערויתי. מה אפשר לעשות ב VB? בעיקרון, הכל. תלוי כמה רחוק מגיעים. בניגוד לשפות תכנות רבות אחרות, לא קשה במיוחד להתחיל לתכנת ב VB, דבר שהוא יתרון, אך מטעה לפעמים, וגורם לחשוב שלפה אין כוח רב. אך כאשר לומדים אותה לעומק, מגלים שהיא לא נופלת מהשפות האחרות

eyalk5

New member
לא יודע אם אפשר לבנות בה משחקים

(אמתיים לא איש תלוי ואיקס עיגול)

cald

New member
משחקים, אפשר

משחקים, משום מה, לא נחשב הצד החזק של VB. וזו הרי טעות ענקית! VB מאפשרת לבנות לה ספריות גרפיות לא פחות מתקדמות מכל שפה אחרת, ואני מנחש שאתה חותר ל VC++ רוב הסיפריות הגרפיות בנויות על DLLs, ככה שהשימוש בהן ב VB לא שונה מהשימוש בכל שפה אחרת. חוץ מזה, DirectX 7 ומעלה, כוללות תמיכה מלאה ב VB. אז די עם המיטוס המפגר הזה, VB היא שפה לכל דבר, ושפה חזקה.

גליוש

New member
תודה.....

תודה לכם על התשובות, יש לכם אולי אתרים להמליץ לי בהם יש הסברים על איך להשתמש בתוכנה? פשוט יש לי את ה תוכנה v.b ואני לא יודעת להשתמש בה. תודה מראש

למעלה