Vכתבה על רצים לדירה

maya567

New member
אני הצלחתי להכנס לפורום של

אבי וג'ולי, ואילו לפורום של קרן ועדלי הייתי צריכה שם משתמש וסיסמא.

חח הזהו שלא../images/Emo4.gif

קרן ועדלי הם היחידים עם פוזההה מפה עד טזינבי גולי ואבי באמת צריכים תדירה בגלל זה הם לא שמו על המשתתפים האחרים ולא ראו אותםממטר ועדלי וקרן כל מסימה הם אמרו-אין לי כח אוףף וכל שניה התלוננו אז לכו יצפונים בשביל ה באתם לתוכנית???.. אהה נכון.....בגלל הפירסום...

חחח קבלי

קרן (לא הכי מדויק אבל :"אנחנו באנו בשביל החוויה " ג'ולי
:" מאמי בשבילי חוויה זה שמפו " חחחחחחח גדולה

Dasush17

New member
אילו שטויות אלוהים ישמור

השנאה מעוורת אותכם. אתה תוקעים סתם משפטים בלי היגיון ותוכן. אתה בכלל טורחים לבדוק אם כל ההשמצות האלו נכונות? צפונבונים? את מכירה אותם בכלל שאת מרשה לעצמך לומר משפט כזה??? קרן ועדלי עם פוזה???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה פוזה בלומר "באנו למשחק בשביל הכיף" זה נטול פוזה לחלוטין! פוזה זה בדיוק מה שג'ולי עושה "אנחנו לא צריכים חברים, יש לנו מספיק חברים" *טון פרחי בטירוף*. ומה קשור הפרסום??????? אותו דבר אפשר להגיד על כל זוג אחר! יווו כמה שטויות! דיי אין לי כוח לזה, אתם פשוט ממציאים לכם עובדות לא יודעת מאיפה ומאמינים בהם כדי שיהיה לכם קל לשנוא אותם. זה לא יאומן מה שהולך פה.

Boran

New member
לא אמרנו שאת מעדנת את הסגנון?

פעם הבאה הרחקה

לboran

מה יש לך ממני תגיד אתה שומע תצמך בכלל?????????. יש פה פולל אנשים שמקללים כל שניה כאילו אין מחר ומה רשמתי הפעם .???????????????..לא רשמתי שום קללה אז תסתכל לפני שאתה אומר דברים זה שיש לך סצכות פה לא אומרת כלום

Boran

New member
אמנות השירשור

לפני שאת מתעצבנת תסתכלי למי הגבתי. לא הגבתי לך. אני ממליץ לך להיכנס לטאגליינס (בשורה הכחולה למעלה), ולהיכנס לקישור של "אומנות השירשור- חשוב לקרוא!"

../images/Emo178.gifוואי סליחה

פשוט אני כתבתי על קרן ועדלי הודעה על כך שהם צפונים וכל זה ופשוט זאת הדעה שלי וחשבתי שאמרת לי את זה -שאני מגזימה ולא הבנתי למה באמת סליחה בפעם הבאה אני יכנס לטאגליינס הזה פשוט לא ידעתי זה קיים אני מקווה שתסלח לי על זה ושנתחיל דף חדש מעכשיו....

אשים

כן שמתי לב טוב שלא רשמתי סם וזהו... עזוב מחר אני חוזרת לבית ספר זה כנראה משפיע לרעה על השכל שלי

כן מחר../images/Emo7.gif

אנחנו מתחילים ביום שני... ובאמצע השנה מחזירים לנו תימים האלו ומביאים לנו חופש... עזוב משוגעים המורים

למעלה