uway - דוח מרשים

יוזרוואי מפרסמת דוח די מרשים עם עליות כמעט בכל פרמטר אפשרי.
שברקע הצהרה משמעותית של מנכל החברה שטוען שעד סוף השנה כבר החברה תגיע לאיזון תזרימי מפעילות שוטפת כבר בסוף השנה.

אמשיך לעקוב אחריה מקרוב

לא המלצה

lemner40

Well-known member
דוח מרשים, או לא כל כך מרשים כי מדובר על השקעה משעממת , אין פה שום חזון גדול ועניין.
החברה עדיין מפסידה כסף, לחברה יש מעט מאד מזומנים, לחברה אין הרבה לאן לצמוח,
אני מחפש השקעות מסוכנות בסטארטאפים בחברות שיכולות להיות שוות פי 10 או 100 , ואין את זה כאן.
בסוף נשאר רק השורה האחרונה של רווח או הפסד במקרה הזה, והדבר המעניין, זה שצריך לחפש את זה עמוק בשביל למצוא את השורה האחרונה, שכל חברה נורמלית וישרה מפרסמת בשורה הראשונה,
כל חברה נורמלית מפרסמת בהתחלה אם היא הרויחה או הפסידה וכמה,
בדוח של החברה הזאת, אין מילה אחת על זה, רק בסוף בנתוני הדוח כתוב שהחברה מפסידה 1.3 מיליון דולר.
יש הרבה מלל, והם כן מפרסמים את הרוח הגולמי, שברור שהוא גבוה בחברה שמוכרת תוכנה, שעלות הייצור היא אפסית, רק שהוא לא מעניין אם בסוף הרווח הנקי הוא שלילי, והחברה מפסידה כסף.
בסוף מדובר על מוצר לא מעניין שכל חברה יכולה לפתח בזמן קצר, אין כאן שום דבר מעניין.
כמו מוכר פלאפל בכניסה לחברת אפל שיכול למכור הרבה, זה לא אומר שמחר אי אפשר להחליף אותו במוכר אחר.

דוח מרשים, או לא כל כך מרשים כי מדובר על השקעה משעממת , אין פה שום חזון גדול ועניין.
החברה עדיין מפסידה כסף, לחברה יש מעט מאד מזומנים, לחברה אין הרבה לאן לצמוח,
אני מחפש השקעות מסוכנות בסטארטאפים בחברות שיכולות להיות שוות פי 10 או 100 , ואין את זה כאן.
בסוף נשאר רק השורה האחרונה של רווח או הפסד במקרה הזה, והדבר המעניין, זה שצריך לחפש את זה עמוק בשביל למצוא את השורה האחרונה, שכל חברה נורמלית וישרה מפרסמת בשורה הראשונה,
כל חברה נורמלית מפרסמת בהתחלה אם היא הרויחה או הפסידה וכמה,
בדוח של החברה הזאת, אין מילה אחת על זה, רק בסוף בנתוני הדוח כתוב שהחברה מפסידה 1.3 מיליון דולר.
יש הרבה מלל, והם כן מפרסמים את הרוח הגולמי, שברור שהוא גבוה בחברה שמוכרת תוכנה, שעלות הייצור היא אפסית, רק שהוא לא מעניין אם בסוף הרווח הנקי הוא שלילי, והחברה מפסידה כסף.
בסוף מדובר על מוצר לא מעניין שכל חברה יכולה לפתח בזמן קצר, אין כאן שום דבר מעניין.
כמו מוכר פלאפל בכניסה לחברת אפל שיכול למכור הרבה, זה לא אומר שמחר אי אפשר להחליף אותו במוכר אחר.
אני מסכים עם רוב מה שרשמת, אבל שים לב שיש הבדל משמעותי בשירות של יוזר וואי אל מול המתחרות וזה הטאצ' האישי.
בגרסת הפרימיום של השירות שיוזר מספקת יש כלי שפועל אוטומטית, סוג של בינה מלאכותית והכלי הזה תורם לאתר וקידומו בגוגל בהתאם למאפיינים של אותו אתר, אז מלבד לשירות עצמו של הנגישות שיש כלי ש"בא על הדרך" זה כבר הופך את השירות שלהם לטוויסט מתוק.

בכל עניין שוק הנגישות, השוק הזה עדיין בחיתולים ולכן אני כן רואה פה מה שתיארת בתור חברת סטרטאפ שיכולה לצמוח פי 10 משוויה הנוכחי... ושלא יחליפו את החברה הזאת כ"כ מהר...
קצב הצמיחה שלה מאפשר את זה במיוחד שהשוק עדיין בחיתולים ורוב גדול של אתרים ברחבי העולם עדיין לא מונגשים לבעלי מוגבלויות בצורה נורמלית.

מסכים איתך לגמרי, אני במקרה הזה דיברתי רק על הדוח הספציפי הזה.
המוצר זה דיון אחרי לגמרי אבל על רגל אחת אני לגמרי חושב כמוך.
השוק הזה חד משמעית בחיתוליו, רוב הכסף עדיין בחוץ ועם הזמן גם הוא יכנס לשם בלית ברירה.

ראיתי את זה בדיוק, נראה טוב, במיוחד שרואים את הנתונים אל מול חברה מתחרה שלה כך שבאמת ניתן לראות כמה היא חזקה ביחס לחברות מהתחום שלה גם כן.
כמו שצוין גם שם עוד פקטור חשוב הוא העלייה בביקוש שזה נתון מצוין להמשך!
לא המלצה

david_st1

Member
רק מתחילת השבוע מניית יוזרוואי התחילה להניע מהדוח שיצא בשבוע שעבר. היום המניה סיימה עם עליה של מעל 5%.
אפשר להגיד שהמוכרים לא רוצים למכור כי נפרצה התנגדות חשובה היום ללא ווליום התנגדות מהותי.. בקצב הזה ניתן לראות שהמשקיעים מחשבים מחיר מחדש שמתאים יותר לדו"ח חציון שפורסם.

רק מתחילת השבוע מניית יוזרוואי התחילה להניע מהדוח שיצא בשבוע שעבר. היום המניה סיימה עם עליה של מעל 5%.
אפשר להגיד שהמוכרים לא רוצים למכור כי נפרצה התנגדות חשובה היום ללא ווליום התנגדות מהותי.. בקצב הזה ניתן לראות שהמשקיעים מחשבים מחיר מחדש שמתאים יותר לדו"ח חציון שפורסם.
היא כבר תקופה מחזיקה את אזורי ה5000, מראה חוזקה ולא שוברת למטה.
שראיתי את הדוח ציפיתי לראות עלייה משמעותית מה שלא קרה, אך רואים תחילה של עלייה הדרגתית ובריאה.
מפה אעקוב מקרוב הצפי הוא מאוד חיובי קדימה עם עלייה במשתמשים ובהכנסות.
לא המלצה

Don.stock

New member
יפה מאוד.
להגיע לתזרים מאוזן זה חשוב לחברות במימדים שלה וזה שלב שהרבה חברות לא מספיקות להגיע אליו בגלל מחסור במזומנים ככה שנראה שאת המכשול הזה צלחו.
עכשיו יהיה לחברה שקט יותר להמשך הפעילות.
מה גם שממה שהבחנתי הם מנגישים את האתר הזה בעצמו הכלי נראה מאוד נוח לשימוש מקיף ומקצועי.

למעלה