גם אני תפוסה הערב...
נ נעה ללא הפסקה New member 16/12/02 #21 בטח תפוסה, אם המדריכה שלי לא תחלה היום, כבכל יום שני וחמישי אחזור תפוסה הרב הביתה... פרעה זותי. איייי
בטח תפוסה, אם המדריכה שלי לא תחלה היום, כבכל יום שני וחמישי אחזור תפוסה הרב הביתה... פרעה זותי. איייי
פ פנטום הצט New member 16/12/02 #22 ולי כתוב "אמא שלך מסדרת לך דייטים ?" אז שלחתי וירוס לאתר "קופידון" עם מסר "לא לערב הורים !!!"
ק קרן אור לי New member 16/12/02 #23 מה זה בעצם צריך להביע?? מדוע מפרסמים - איפוא הדיסקרטיות? חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הדרדסית הנשית New member 16/12/02 #24 זה סתם פרסומת שלוכדת את הניק שלך אף אחד לא רואה את זה מלבדך..אל דאגה קרנונה
ע ע נ ת 3 3 New member 16/12/02 #25 בטח התעלפת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוף כל סוף מישהו תפס אותך(הרהרת בליבך) ואת אפילו לא ידעת מזה
מ מיכלי שלוש נקודות New member 16/12/02 #27 ../images/Emo12.gifגם אצלי זה מופיע... אולי...... הם מזכירים לי....שאני תפוסה כבר 15 שנה! ואני חשבתי.....שרק בית שימוש תפוס
../images/Emo12.gifגם אצלי זה מופיע... אולי...... הם מזכירים לי....שאני תפוסה כבר 15 שנה! ואני חשבתי.....שרק בית שימוש תפוס