UTI בנוגע לספר

UTI בנוגע לספר

בכיכר המדינה (נכון, זו את שהמלצת עליו?) אז אפשר פרטים בבקשה. איפה הוא יושב? איזה סיגנון הולך שם?

uti

New member
הכל הולך....

הספר לא יקר בכלל, הבעיה היא שאני לא יודעת את הכתובת המדוייקת אני יודעת שקוראים לו שי והוא מאוד נחמד, טוב וזול. הייתי אצלו פעמיים אבל עכשיו אין לי זמן..... אני אנסה לברר עם חברה שהולכת אליו יותר פרטים, יותר מאוחר

uti

New member
יש פרטים מדויייקים...

שמו של הספר שי בן הוא נמצא בכיכר המדינה ברחוב ה´ באייר 16, טלפון 052-492518, תגידי לו שאת חברה של דנה וקרן תקבלי אקסרא הנחה - מניסיון זה עובד
וגם אני לא יודעת מי זו דנה

מיכלכהן

New member
יאוו, נועה, מהתמונה אני רואה שיש לך

שיער ממש ארוך!! מה את מתכננת? גיא לא יהרוג אותך אם תסתפרי?

uti

New member
גם אני ראיתי שיש לך שיער מקסים

(לפי התמונה כמובן) ואני ממליצה לך לא להסתפר ממש אלא רק לעשות גוונים עדינים ל"רענן" אותו השיער יפה וחבל לקתץ כזה דבר...(ואפילו שצומח בחזרה!!)

תודה על המחמאות

אני לא ממש יודעת מה לעשות איתו, פשוט קצת נמאס מזה שהוא חלק ונופל אולי משהו מדורג לתת לו צורה. בנוגע לגוונים וצבע- זה נראהלי קצת בעיתי, כי אחר כך יש שורשים בלי או שזה דוהה וניהה פס בעמצע השיער. ולא, גיא ממש לא יכעס, הוא אוהב אותי בכל מצב...

danonit

New member
לא לא לא!!!

קודם כל, השיער שלך מדהים והוא שיער חלק, ומה ששיער חלק יודע לעשות זה להיות חלק וליפול. אבל זה יפה! ותאמיני לי שרואים אותו - אי אפשר לפספס! שנית, ללכת לספר (ראי שרשור בנושא מלפני כשבוע) זה סיכון, אני הייתי שומרת את כל השיער המדהים הזה לעצמי ולא נותנת לקצב התורן להביע עליו את היצירתיות עאלק שלו.

חיכיתי לצעקות ממך ../images/Emo13.gif

אל תדאגי- אני לא נותנת לספרים להשתולל לי על השיער, אני יודעת להיות מאד מאד אסרטיבית, ורק 10 ס"מ. זה יגדל מאד מהר, לא לדאוג

אתי@

New member
אני מבינה אותך ../images/Emo9.gif מידי פעם מתחשק

לעשות שינוי, גם כשיודעים שלוקחים סיכון מסוים

למעלה