USTA Mix By Zoo-B

Mike A

New member
USTA Mix By Zoo-B

בזבוז של פלסטיק... מה זה צריך להיות? חוץ מכמה טרקים ממוצעים בסוף (Atomic Pulse, Beat Hackers) כל הדיסק נשמע בדיוק אותו דבר ומשעמם לאללה. חוץ מזה דחפו שם קיסם לניקוי אוזניים, ואין לי מושג איך אני מוציא אותו מהקופסה (אחלה עטיפה דרך אגב).

RiCh RaCh

New member
כולה עטיפה של עובד בניין

לך לאתר בניה תראה כמה פועלי בנין שאתה רוצה
אפילו יש מהזרם השני חחחח
בכיף אחי

זבט

New member
אם כבר מדברים על עטיפות אז...

העטיפה של Psychedelic Blonde שוברת את כל השיאים

ELior

New member
עם כבר אז כבר תראו תעטיפה של הדיסק

הזה.. Charasmatix - Soma Agents

זבט

New member
חולני!!!!!

למה שמישהו ירצה לשים כזאת עטיפה לדיסק? מה הוא מכת השטן?

RiCh RaCh

New member
דווקא לא משהו סתכלו על מה שזאתי

הציעה זבט SOMETHING FOR THE WEEKEND לוקח את פסיקדליק בלונד תבדוק אחי

DX Elad

New member
Deeper In Zen - דעה אישית

היום מייק צרב לי לשמוע את הדיסק של Deeper In Zen. לדעתי..... פשוט עוד דיסק !!!! לא מחדש שום דבר סתם חפירות... בעע חוזר על עצמו בצורה לא נומרלית!!! אפילו יותר מ-Cyber Cartel שחשבתי אז שזה השיא... לא ממליץ... חוץ מטראק 7 שהוא היה איך שהוא בסדר...

DX Elad

New member
סליחהההההה?!

אסור לי להגיד מה אני חושב ?! לדעתי הדיסק חרא בארה! גועל נפש ולא שווה את הפלאסטיק כמו שמייק אמר על דיסק אחר.... לא אהבתי בגרוש

DX Elad

New member
מזינים לך ת´שכל

בלי הרבה מוזיקה......... בעעעע אני חוזר לשמוע NEW - AGE למשהו יש מושג בכלל איזה סגנון זה פה? או שאין פה אנשים שמבינים במוזיקה.....

DX Elad

New member
אני ממש לא תופס מעצמי...

להפך.. ככל שאתה יודע יותר אתה רואה שאתה לא יודע כלום! בכל מקרה... יש תופעה מוזרה של אנשים שיש להם הרבה (המווווווון!) מוזיקה חדשה שעוד לא יצאה נחמד מאוד.... אבל זה לא אומר שיש להם מושג במוזיקה!! כמו שצחי קשת בזמנו אמר פה "במקום לרוץ ולחפש עוד ועוד מוזיקה חדשה... תנסו להנות ממה שיש לכם..."

translover

New member
+פלוס+

ועל מי אתה מדבר שאתה אומר אתזה "בכל מקרה... יש תופעה מוזרה של אנשים שיש להם הרבה (המווווווון!) מוזיקה חדשה שעוד לא יצאה נחמד מאוד...."

Mike A

New member
מילים כדורבנות

"במקום לרוץ ולחפש עוד ועוד מוזיקה חדשה... תנסו להנות ממה שיש לכם..." יש פה אנשים מסויימים שמנסים לדחוף לי דברים חדשים ואני מסרב להם
יאללה מה המרוץ... שמעו מה יש לכם.

למעלה