USPS Priority mail

nimrodakar

New member
USPS Priority mail

שלום לכולם, יש מוצר שאני מעוניין לקנות ARMBAND לריצה שמחזיק את האייפוד, המוצר כרגע נמצא על מכירה פומבית אבל סיכוי גדול שאני יהיה הזוכה. במידה וכן המוכר רוצה על המשלוח 13.5$ כי הוא מוכן לשלוח לישראל רק USPS Priority mail אני צריך קצת מידע על סוג כזה של משלוח אלי,האם זהו דואר מהיר שמגיע תוך כמה ימים? האם כדי לשחרר את המוצר אני אקבל הודעה מהדואר במידה ויגיע שליח ואני לא בבית? האם אני אצטרך לשלם איזהו סכום דמי שיחרור של המוצר או משהו כזה? המוצר עצמו כולל משלוח לא יעבור את ה 29 דולר. תודה.

offir999

New member
חבל על הכסף שלך.

תזמין מאיזה מוכר סיני לא אמור לעלות לך יותר מ$10 , מה כבר יקרה אם תחכה שבועיים שלושה? החלטה אישית שלך כמובן...נראה לי שפשוט עדיף לחסוך כסף

nimrodakar

New member
אין את המוצר הזה לאף אחד

המוצר הזה כולל המשלוח שלו לא מגיע למחיר המקורי שלו בחנות שהוא 29$ , ואצל הבחור הזה אני יכול לקנות את זה באזור ה 22$ כולל משלוח לא אכפת לי אם זה מסין או מארה"ב אכפת לי שאין את זה כמעט לאף אחד וחיפשתי בכל האתרים של איביי כולל גרמניה שאין לי מושג בשפה הזו... אני צריך תשובה לשאלה שלי..

איזה אייפוד זה?

טאצ'? אכן כך: http://www.web2shops.com/iphone-ipo...r-iphone/sporty-armband-for-apple-iphone.html הרבה יותר זול

nimrodakar

New member
כנסו

הדגם הוא : NIKE SPORT ARMBAND for iPod NANO VIDEO דור 3. היה לי אחד כזה ונגנב, אני מכיר את הדגם הזה אני לא מחפש משהו זול יותר כי הוא שווה לתחת , אני מחפש את זה ספציפי ובגלל זה אני מחכה לתשובה של מישהו מהשאלה שלי, אין לי צורך בהמלצות של מוצרים חלופיים , אני ממש מודה שאתם מנסים לעזור.

panayotiss

New member
תגידו מה עובר עליכם?

זה מוצר סופר זול והסינים שולחים אותו חינם.

panayotiss

New member
יש לו רשימה מטורפת של מדינות מוחרגות

ואנחנו לא ביניהן, מה רע?

nimrodakar

New member
רק תענו לי בבקשה על השאלה שלי + תמונה

הוספתי תמונה של המוצר ורק אם תענו לי בבקשה על השאלה : יש מוצר שאני מעוניין לקנות ARMBAND לריצה שמחזיק את האייפוד, המוצר כרגע נמצא על מכירה פומבית אבל סיכוי גדול שאני יהיה הזוכה. במידה וכן המוכר רוצה על המשלוח 13.5$ כי הוא מוכן לשלוח לישראל רק USPS Priority mail אני צריך קצת מידע על סוג כזה של משלוח אלי,האם זהו דואר מהיר שמגיע תוך כמה ימים? האם כדי לשחרר את המוצר אני אקבל הודעה מהדואר במידה ויגיע שליח ואני לא בבית? האם אני אצטרך לשלם איזהו סכום דמי שיחרור של המוצר או משהו כזה? המוצר עצמו כולל משלוח לא יעבור את ה 29 דולר.

panayotiss

New member
תשובה

ממש לא כמה ימים, 7-10 ימים . אתה לא צריך לשלם שום דמי שחרור, הולך לדואר ומושך אותו כרגיל.

ozitex

New member
הבן אדם שואל שאלה פשוטה

ואתם מבררים לו איך מכינים עוגת קרם..
כנס כאן וקרא על כל השירותים של USPS, מקווה שתבין מזה משהו: http://www.usps.com/all/welcome.htm?from=home_header&page=allprodandservices לגבי זמן המשלוח בתוך ארה"ב זה לוקח 2-3 ימים אבל לישראל זה ייקח לך יותר, אני מעריך משהו בסביבות 10 ימים, אולי יש סיכוי לפחות. זה יגיע אליך לדואר הקרוב אליך ואתה תקבל הודעה לבוא לקבל. דמי שחרור תלויים רק בהערכת המכס. אם זהו מוצר עם ערך של פחות מ- 50$ כול משלוח לא תשלם דבר.

evilihi

New member
בדיל אקסטרים זה בערך 4 דולר לפני מה שאני רואה

בארץ אמרו לי 90 ש"ח..

nirbhr

New member
נו באמת

אל תתפלא אם תקבל את המוצר ותגלה שרשום עליו MADE IN ISRAEL מייצרים את זה בתפרון בארץ, ליד סכנין בשביל NIKE. יש להם חנות עודפים, תוכל לשווק לבד באיביי :) לפני זמן מה ביקרתי שם ונדמה לי שהמחיר כ30 שח בארץ. אני גיליתי את זה על בשרי לאחר שרכשתי רצועה שכזו בחו"ל וראיתי שזה MADE IN ISRAEL. ניר

למעלה