user ב Win XP Pro

user ב Win XP Pro

הבעיה פורסמה לראשונה בפורום "חלונות" כאן בתפוז, ונראה לי שגם כאן מתאים. שלום לכולם, אני משתמש ב Win XP Pro SP2. לצורך העניין, שם המשתמש שעד היום נכנסתי איתו למחשב הוא AAA כמו כן שם המחשב עצמו הוא PPP היום משהו לא ברור קרה למחשב ולצערי התוצאה הסופית היא שנוצר משתמש חדש במחשב, ששמו הוא AAA.PPP כלומר בתיקיה Documents and Settings קיימות (בין השאר) התיקיות: AAA AAA.PPP במסך ה login אני כרגיל רואה את המשתמש AAA (כמו שהיה קודם), אבל אחרי login אני פשוט מקבל משתמש "נטול הגדרות", ללא ה desktop שהיה לי קודם. לכן אני מסיק שהלוגין היה למעשה על AAA.PPP ולא על ה AAA ה"רגיל", שהיה לי עד היום. השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את המשתמש AAA.PPP ולהחזיר לחיים את AAA? [תגובה:] כנס, ימני על המחשב שלי, manage כנס לusers ותעשה סדר. אל תמחוק משתמשים אם אתה לא בטוח (כמו עכשיו) [והתגובה שלי:] לגבי manage וכו' - לצערי המשתמש היחיד הרלוונטי הוא AAA, אבל כאמור כשאני עושה לוגין ל AAA הוא למעשה משתמש בהגדרות של AAA.PPP. כלומר אין לי שני משתמשים. הרי אם היו לי שני משתמשים הייתי רואה במסך הlogin שני משתמשים אפשריים. אבל לא, יש רק אחד, שכתוב שם AAA, ומההתנהגות שלו הוא שואב את כל המידע שלו מהתיקיה AAA.PPP. חשבתי להעתיק את כל הקבצים (והתיקיות) מתיקיית AAA שב Docunemts and Settings לתיקיית AAA.PPP, אבל זה נראה לי לא הגיוני לעשות.

noam01234

New member
הפורום המתאים הוא תמיכה טכנית

אבל מה שכתבת בסוף ההודעה שלך זה הפתרון אם אתה לא בטוח - תעשה גיבוי עם GHOST

itaifrenkel

New member
זה מה שאני הייתי עושה

1) מעתיק את כל הקבצים כך שבטוח אחרי לוגין תצליח לעבוד (עם אייקונים והכל) 2) תוודא שיש לך רק משתמש אחד מוגדר עם השם AAA. תעשה לוגין ותייצר אייקון חדש על הדסקטופ. 3) תלך לספריה המתאימה של המשתמש ותראה תחת איזה שם משתמש הוא נוצר (תתספריה desktop) 4) עכשיו אתה יודע איזו ספריה היא הספריה של AAA. תמחק את הספריה השניה שאינה רלוונטית למשתמש AAA. בברכה, איתי ----------------- www.khmag.co.il

למעלה