Used to hold

Used to hold

ברוח הדול פוס, הפופ והגיטרות, החלטתי שאין הולם יותר מאשר לתת במה לאלבום הכי מבוזבז בדיסקוגרפיה של טורי ול Fire On The Side שהוא לגמרי אחד השירים היפים בו: -למה אתם מקשרים צבעים? -אתם לבד עכשיו? -בלעדי מי/מה אתם נמצאים? -מה הפסדתם? -מתמודדים עם פרידות? (זה הזכיר לי פרידה קאלו ברבים) -לקחו לכם חלק מהלב? -מה בוער אצלכם? -מרגישים שאתם בצד? -מתאימים את המוזיקה למצברוח? איך? -מה זו בכלל מוזיקה בשבילכם? -מרגישים כבולים למישהו או למשהו? -ולמשהו שכבר לא נמצא שם? -מקווים שדברים שהלכו, יחזרו? עוצב באמצעות תפוז-פד

רעוּת

New member
השאלונים שלך מדכאים(ואני מזוכיסטית)

-למה אתם מקשרים צבעים? לילדה שאני שומרת עליה. תמיד היא שואלת אותי- "מה הצבע האהוב עלייך?" ואז "ועל אחותך?" "ועל חברה שלך?" וככה שעות עד שעוברים על כל האנשים בעולם. [אני מתערבת שנועה תגיד שזה מזכיר לה מספרים ואותיות כי לכל אחד יש את הצבע שלו! ומתמטיקה! פוי!] -אתם לבד עכשיו? כן, אבל תיכף אני יוצאת לפגוש אנשים. ייאיי -בלעדי מי/מה אתם נמצאים? בלי עתיד בלי תקווה בלי חלוםםםםם -מה הפסדתם? ... -מתמודדים עם פרידות? (זה הזכיר לי פרידה קאלו ברבים) עם פרידות מחבר אני בדר"כ מתמודדת די טוב. את השאר אני מדחיקה די טוב. -לקחו לכם חלק מהלב?
-מה בוער אצלכם? אוי, למה התחלתי לענות על זה עכשיו
-מרגישים שאתם בצד? לפעמים. מנסה שלא לתת לזה להשתלט. -מתאימים את המוזיקה למצברוח? איך? הרבה פעמים כן, אבל לפעמים דווקא כשאני מדוכאת אני שמה שירים שמחים או כאלה שמצחיקים אותי. -מה זו בכלל מוזיקה בשבילכם? וואו. הרבה. -מרגישים כבולים למישהו או למשהו? קצת -ולמשהו שכבר לא נמצא שם?
-מקווים שדברים שהלכו, יחזרו? אני מניחה שאיפשהו, כן. למרות שכבר אין בזה טעם.

noosh

New member
but all I can see is red, red, red

איך לא עניתי על זה עדיין?
-למה אתם מקשרים צבעים? אותיות ומספרים, כמובן
-אתם לבד עכשיו? פיזית? כן, אני לבד בחדר. אני לא חושבת שאני לבד בצורה אחרת. -בלעדי מי/מה אתם נמצאים? אהמ. אם הכוונה היא מי לא צריך להיות כדי שאינ אהיה, אז אנשים שמקטינים אותי, ואם השאלה היא מי חסר לי, אז יש כל מני אנשים שחסרים לי בחיים. -מה הפסדתם? -מתמודדים עם פרידות? (זה הזכיר לי פרידה קאלו ברבים) לא, ממש לא (פְרִידה
) -לקחו לכם חלק מהלב? כן -מה בוער אצלכם? הדחף ליצור, לשנות, להשתחרר (ולא, לא מהצבא
) -מרגישים שאתם בצד? לא יודעת, לפעמים -מתאימים את המוזיקה למצברוח? איך? אני משערת שכן, אני פשוט מקשיבה למה שמתחשק לי באותו הרגע -מה זו בכלל מוזיקה בשבילכם? To begin with - everything (
) -מרגישים כבולים למישהו או למשהו? אממ, לכסף. עד כמה שזה עצוב. -ולמשהו שכבר לא נמצא שם? אני לא חושבת, כבר לא. -מקווים שדברים שהלכו, יחזרו? תלוי איזה. חלק לא, כי עדיף ככה, חלק כן, כי אני מתגעגעת. אבל לדברים שפעם רציתי אני כבר לא, וזה הכי חשוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Baby it burnssssssssss

-למה אתם מקשרים צבעים? למצבי רוח, ולמזג אויר. -אתם לבד עכשיו? במישורים מסויימים. -בלעדי מי/מה אתם נמצאים? משמעות. -מה הפסדתם? 13:05 עכשיו
. המ. הזדמנויות. -מתמודדים עם פרידות? לא יודעת. -לקחו לכם חלק מהלב? לא חושבת. זה קצת עצוב. -מה בוער אצלכם? צורך לעשות משהו עם עצמי. -מרגישים שאתם בצד? עותר מדי. -מתאימים את המוזיקה למצברוח? איך? רוב המקרים. -מה זו בכלל מוזיקה בשבילכם? סוג של השתקפות שלי. -מרגישים כבולים למישהו או למשהו? כן. -ולמשהו שכבר לא נמצא שם? לא נראה לי. -מקווים שדברים שהלכו, יחזרו? חלק מההרגשה. של פעם.

למעלה