use of force clip

הפעם מהצד הרע...

If you watch the video, and look at the photos of the patrol car, you will know why. The 7.62 x 39 mm caliber Russian round (SKS and AK-47 weapons) has a lot of power. It is more powerful than the .223/5.56 mm round, and it ranks just below the ...30-30 Winchester on the power band. Unlike the ....30-30 which uses a jacketed soft-point, most 7.62 X 39 mm rounds are FMJ or steel cored (i.e., Russian/European army surplus). Thus the AK-47 type round has much greater penetration than a soft point or a hollow-point round. The 7.62 x 39 mm round has a muzzle velocity of 2,356 fps, and a muzzle energy of 1,527 ft. pounds. That means it can slice through an issued ballistic vest like a hot knife through butter. One additional point..."stress and communications." If you watch the end of the clip, you will notice that the experienced officer can't communicate by radio after the shooting event. He can't warn the responding patrol cars that he has been fired upon. So other officers don't know that one of their own has come under fire. Notice how shaken the officer becomes. He can't continue to drive and participate in the enforcement action. This again points to the need to conduct continual firearms and tactical training. "Chance favors the prepared mind."

DTKB

New member
מוזר

כדור 5.56 (עם מהירות לוע של 1000 מטר לשניה) הוא בעל חדירות גבוהה בהרבה מזו של ה- 7.62 (במהירות לוע של 800 מטר לשניה). למעשה, הבדל החדירות הוא כה גדול, שבתחילת האינתיפדה היו ממגנים רכבים רק נגד 7.62 (בשביל לחסוך משקל) כי בידי הערבים לא היו רובים אמריקאיים כמו היום.

ננדין

New member
../images/Emo5.gif

אחד הסירטונים הכי נוראיים ששמעתי! אני מצטער, אבל לי אישית פשוט מאוד קשה להתמודד עם הצרחות והבכי שלה, זה מזכיר לי את המוסד שאימא שלי עובדת בו כאחות...

zoti

New member
זה נקרא דרמטיזציה.

כאילו שלא ידענו שלחטוף טייזר זה כואב. היא פשוט נכנסת להיסטריה מהכאב. אני חושב שבפעם הבאה היא תציית לשוטר ואולי אפילו תנהג עם חגורה, תבדוק את הפנסים שלה ותטרח להחזיק ברשיון.

אכן

שני שוטרים במשקל 90+ ק"ג כ"א צריכים להשתמש בטייזר כדי להכניע בחורה אחת במשקל 60 ק"ג במקרה הטוב... גאוני, מה אני אגיד. המצער הוא, שבד"כ לא ניתן לתבוע שוטרים על תקיפה כאילו היו בני אנוש רגילים, מה שמוביל למעשי בריונות כמו זה שנראה בסרטון.

אכן ביריונות ולא יותר

השוטרים אינם בסיכון וגם השוטר השני מבצע מספר טעויות כגיבוי אין צורך בשימוש בטייזר ובהרצאה לשוטרים לגבי שימוש בכוח ( "סולם " מטריצת השימוש בכוח ) הוצג המקרה כמייצג לשימוש מופרז בכוח בארה"ב לכל איזור ועיר תנאי שימוש שונים ולכן זה קשה לפעמים להגיע להסכמה מה הוא שימוש מופרז ומה "מקובל "... לגבי טייזר הוא מכשיר יעיל אך יש איתו "בעיות "מיבצעיות שונות ומנסיון הוא לא משפיע על כל האנשים ויש לו בעיית אחיזה (בעיקר כשהיריב מאוד אלים...) יש לנו מדריך שהטייזר והסכין החשמלית ( מוצר חדש דומה לטייזר ל"חוש" סכין בקרב תירגול...) לצערי לא משפיע עליו... לידיעתי כנגד השוטר הוגש כתב אישום ואחד הדברים "הטובים " בארה"ב שתביעות כלכליות תמיד משתלמות ולדעתי היא תקבל הרבה כסף עבור ההתעללות ניתן לראות שאפילו הם "נבהלו " מתגובתה ואכן למי שחש את הצריבה של טייזר בפשעם הראשונה זה "נחס " לא קטן אבל האיום ביותר זה ה"פילפל " לעיניים ככמי שחש את שנייהם...

zoti

New member
למה שהשוטר יסכן את עצמו?

כאשר מדובר במישהו ולא משנה הגודל שלו, שכבר כמה דקות טובות מתנגד להוראות השוטר, תוקף את השוטר השני שניסה להיכנס מהצד השני של הרכב (היא שרטה אותו) ולא מוכן לצאת מהרכב. גם לאחר כמה איומים בשימוש בטייזר היא עדיין סירבה לצאת. אולי היא מחביאה סכין ותדקור את השוטר ברגע שהוא ינסה למשוך אותה מהרכב. אם תצפה בכל הוידאו ששוחרר ע"י המשטרה תראה שמהרגע שהוא עצר אותה ועד לרגע שבו אזקו אותה עברו דקות ארוכות שבהן היא התנהגה בצורה שלא ממש השאירה ברירה. בנוסף, השוטרים הרבה פעמים מעדיפים "לחשמל" מישהו מאשר להיאבק איתו. האם זה היה נראה יותר טוב אם שני שוטרים במשקל 90 ק"ג היו מכניעים אותה לריצפה? ראיתי עוד סירטון בו השוטרים ניסו להוציא מישהי מהרכב והיא סירבה. הם פנו אילה ממש יפה אבל ברגע שאחד מהם תפס לה את היד היא שלפה סכין וניסתה לחתוך אותו. היא יצאה מהרכב ושטור אחר תיקל אותה מאחורה. התוצאה הייתה שהיא נפלה על הסכין שלה והסכין נתקעה לה בבטן. לא היה עדיף לחשמל אותה?

chooselife

New member
../images/Emo45.gifטייזר אולי כואב

אבל שני דברים ברורים כאן: 1- הוא פחות מסכן את מי שנפגע ממנו מאשר האבקות עם שני שוטרים 2- לשוטרים קיימת סכנה מוחשית מכלי נשק קרים,שריטות וכדומה- בעידן של חולי איידס וכדומה,אני חושב שאין שום סיבה ששוטר יסתער בגופו על אדם שמסרב להענות להוראות שלו- הדבר מסכן את שניהם. השימוש בטייזר בסרטון המלא הוא הגיוני ונבון- הסיבה היחידה אולי הפכו את השוטר הזה לדוגמא לאלימות היא כי המשטרה פחדה מתביעה אזרחית.

עובדה שגם שם לא מסכימים עם דעתך

הנחרצת..
"There are less draconian tactics that can and should be used in those situations," said former officer George Kirkham, a Florida State University criminology professor. They include reasoning, commands, guiding with open hands and "pressure pain compliance" — pressing sensitive areas, such as the jaw, he said. "Officers are taught these measures that are lower on the force continuum in training. We have pictures of people who won't let go of a steering wheel, and when pressure is applied, their hands come off and no harm is done." Instead, says Kirkham, "Police are skipping up the use of force continuum through impatience and lack of training."​
http://www.palmbeachpost.com/localnews/content/local_news/epaper/2005/05/29/m1a_TASER_0529.html

zoti

New member
שמעתי שג'ורג' דילמן מעביר להם

סמינרים בנקודות לחץ

למעלה