US פריאנלי-התייעצות

sivic10

New member
US פריאנלי-התייעצות

היי לכולן, ד"ר זולטי שלח אותי לעשות US פריאנלי...קבעתי תור לבארגבל אבל דחיתי אותו כבר פעמיים כי עדיין לא אישרו לי את ההתחייבות מהכללית לבדיקה הזו. מחר יש לי תור לבדיקה- ואני עדיין במלחמות עם הכללית שלא מאשרים! אוף! נמאס לי מהמלחמות, אני ממש מיואשת. אני שוקלת פשוט לשלם על הבדיקה וזהו (כמו שקורה תמיד בסוף). מה הייתן מציעות? מישהי אולי מכירה רופא טוב שעושה את הבדיקה הזו ועובד עם הכללית? עדיף מהצפון..? אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. הצילו!!

זואילי

New member
אל תחליפי רופא!!!

זו לא בדיקה שעושים פעם בשבוע, אז לדעתי שווה לשלם את העלות, אבל לעשות אותה אצל מי שיודע לזהות אנדו. נראה לי ביזבוז זמן לעבור את הבדיקה הזאת אצל מישהו שאולי מבין בתחתים אבל לא באנדואים ולקבל תשובה שהכל יופי טופי ואת תמשיכי לתהות...

מצטרפת לדברי זואילי../images/Emo24.gif

את יכולה להשאיר שיק פקדון עם זמן פרעון לעוד 3 חודשים ובינתיים להמשיך להתקוטט ולקוות לטוב. ברגע שיהיה לך ט. 17 תעבירי אותו לתה"ש והם ישלחו לך חזרה את שיק הפקדון. אני תמיד עשיתי את זה ובכל הפעמים ניצחתי את הבירוקרטיה והטפסים,זה היה כרוך בהמון המון אנגריה,מכתבים וערעורים אבל אני מציעה לך לא לוותר.יש דוג' של מכתב בפורום,תשתמשי פה.בשביל זה הוא כאן.

sivic10

New member
תודה רבה אתן צודקות

אני אנצח!! אבל אין לי כוחות יותר....

למעלה