Uriah Heep - Lady In Black חוות דעת

Glcok

New member
Uriah Heep - Lady In Black חוות דעת

אולי חלקכם זוכרים, לפני משהו כמו חודשיים ביקשתי פה המלצות ליצירות בסגנון AHM. קיבלתי המון הצעות, אבל אהבתי במיוחד 2 מהן: הראשונה היא האלבום של מוסו רונבאך (באיטלקית) והשנייה היא היצירה של אוריה היפ בשם "סולסברי". ובכן האזנתי ליצירה עצמה ונהנתי ממנה ממש. אך לא מזמן ראיתי שבעצם היצירה הזו היא יצירת הנושא של אלבום בעל אותו השם (קצת דומה לAHM של הפלויד, וחוץ מזה מצאתי עוד כמה נקודות דמיון בין 2 האלבומים). היום יצא לי להאזין לאלבום "סולסברי" עצמו. שיר אחד תפס אותי ממש חזק - Lady In Blac... אני לא יודע מה יש בשיר הזה שגורם לי לשמוע אותו לסירוגין 25 (עד כה) ביום. השיר פשוט מחשמל. זו הייתה חוות הדעת, עכשיו נעבור לחלק השני: אם מישהו מכיר שירים בסגנון Lady In Black, יותר ממוזמן להמליץ עליהם. תודה מראש.

תיכנס לאתר שלי

www.progrock.co.il לסקירות אלבומים ושם תמצא כמה דברים מענינים בקשר ללהקת uriah heep ואם אתה רוצה המלצה מידית תשמע את july morning של uriah heep מתוך האלבום look at yourself שאת העטיפה שלו צירפתי בתמונה

ובקשר ל lady in black

מי ששר את השיר בתקליט הוא לא הסולן של אוריה היפ דיוויד ביירון אלא הקלידן שלהם קן הנסלי עוד פרט טרוויה לגהי השיר השיר הזה נלמד בגרמניה בשיעורי אנגלית וזו הסיבה מדוע כול גרמני מכיר את השיר הזה ומדוע הוא שיר שגורם לך לשמוע אותו 25 פעם ביום כי אין הרבה שירים בעולם שכתובים בשלושה אקורדים בלבד ותופסים אותך ישר כמו השיר הזה:) גילוי נאות : להקת uriah heep היא הלהקה האהובה עלי!!! MosheL

Glcok

New member
תודה על המידע

בהחלט מעניין. שנית, ראיתי באתר שלך שדיפ פרפל ומודי בלוז הקליטו עם תזמורות פילהרמוניות. אולי תוכל להמליץ לי על אלבומים של מודי בלוז בשיתוף תזמורות שכאלו? ואם אתה כבר כאן, לאחרונה שמעתי את "תמונות מתערוכה" של ELP, אהבתי במיוחד את היצירה The Great Gates Of Kiev, את הפומפוזיות שבה ליתר דיוק. אתה מכיר אולי עוד יצירות/אלבומים פומפוזיים בסגנון? תודה מראש.

למעלה