Uri Kata

Uri Kata

היי בנות רציתי לשאול כדי לא להיות בלחץ האם מישהו קנתה מכנס (רוכסן קלאסי) ואי פעם יצאו סיבים או התפורר המכנס? המידות שלו היחידות שעלו עליי בחנות

florentin

New member
קניתי פעם אחת והתרשמתי שהאיכות ירודה

האמת - בעיקר בד סינטתי גועלי במיוחד. איכשהו בחנות שכנעתי את עצמי שיהיה בסדר... בסוף העברתי הלאה בלי שלבשתי.

נראה לי שמראש זה משהו די נחות.
יש עכשיו סיילים בחנויות ומחירים מאוד נוחים לדברים יותר איכותיים (כמו קרייזי ליין). ומכנס מחויט במחיר נוח אפשר למצוא גם ביונידרס.

היי

תודה על התגובה המפורטת כנראה שזאת הפעם האחרונה שאני קונה את הבגדים שלו
בקרייזי ליין המידות של המכנסים היו די גדולות עליי אלו שבסייל אבדוק את החנות השניה

FayeV

New member
גם לי יש ניסיון מפוקפק איתם

פעם קניתי מכנס ספורט של Uri Kata, ולדעתי הוא לא שרד עונה אחת.

Faye ושאר הבנות אשמח לקבל המלצה

איפה אתן קונות מכנסים לנשים במידות סבירות אני מחפשת בעיקר
מכנסי ג'ינס יפות, מכנסים מיוחטות שיהיו איכותיות לא במחיר
שיעשה חור בכיס :)

FayeV

New member
מכנסיים אני בד"כ קונה

במחסני ביגוד כמו zipper, סלקט, וכו'. מצאתי שם אחלה של ג'ינס ב-50 ש"ח לזוג, והן מחזיקות לי יפה כבר משהו כמו שנתיים.

stav1991

New member
דווקא אני

קניתי מכנס אחד שלו טייץ שרד לי 4 עונות

bubq

New member
גם אני ממש מרוצה

מטייץ ג'ינס שלו, החזיק מעמד מעולה ביחס לטייצים אחרים

דינדש

New member
מסכימה. אני מאוד אוהבת את הטייצים שלהם.

כל הטייצים שלי מהם והם שורדים לי מעולה. עכשיו אחרי 3 שנים מתחילים להראות סימני מצוקה וגם זה כי אני קורעת להם ת'צורה.

לגבי חולצות ומכנסי ספורט וכאלה אני לא יודעת כי לא קניתי אף פעם.

קניתי פעם חולצה שלהם ששרדה כמעט שלוש עונות

ומכירה כמה בנות שמאוהבות בטייצים ובעמידות שלהם

לא יודעת לגבי מכנסים

אבל כאשר רציתי לקנות טייטס, המחיר ממש מופקע- 70 שח' בסוף עונה.
לא קניתי.

יש לי לפחות טייטס אחד

שלו\שלה. אני מרוצה. בכל מיקרה, זה יותר זול ממחירים בחנויות ממתגות יותר (עונות מוכרים טייטסים הרבה פחות איכותיים ב- 79 "במבצע").

למה מופקע?

כי זה לא מותג עילית.
המתחרה שלו, "דבש", עם טייצים נהדרים, עולים בסוף עונה 45 שח' בלבד.

אורי קטה הוא לא מותג עילית

הוא כזה-- שכונה.
בחנות שנקראת "אדרת" במעלות, קניתי טייץ של "דבש", והוא נהדר.
ארוך וגיזרה גבוהה.
אני מניחה שאפשר למצוא "דבש" בעוד מקומות.

youngG

New member
קניתי שמלה שלו בתחילת הקיץ האחרון

ואני רק מתחרטת שלא קניתי עוד. נעימה נורא ומחזיקה מעמד בקלות. אמנם הבד לא הכי איכותי בעולם (קצת שקוף וקצת לייקרי מדי), אבל בהתחשב במחיר (69 ש"ח!!) שווה כל שקל

ואיך החולצות שלו? מישהי פעם ניסתה?

במחיר הזולים שיש לו מן הסתם הבד פחות מחזיק אבל אולי יש יוצאים מהכלל ראיתי אתמול סריג מאוד יפה אבל בגלל שאני לא יודעת איך החולצות שלו מחזיקות לא קניתי בסוף אשמח לדעות

youngG

New member
סורי, לא התנסיתי בחולצות

ממה שנראה מהתגובות פה אין תשובה חד משמעית לכאן או לכאן. לפעמים אפילו שני פריטים זהים של אותו יצרן, אותה המידה וכיו"ב ישבו אחרת על הגוף ואני מניחה שזה אפשרי גם לגבי איכות או עמידות.
לטעמי (ומבלי להכיר אותך או את כיסך) בהתחשב במחירים הזולים יחסית שווה לך להתנסות בפריט אחד. גם אם החולצה או המכנסיים ישמשו אותך פעמים בודדות, עדיין ההשקעה הכספית לא תהיה נוראית כ"כ. לא?

למעלה