Urgent request for donor milk

Urgent request for donor milk../images/Emo53.gif

There is a baby who has undergone serious surgery and due to the stress of the situation, the mother's milk supply has decreased. We need breast milk for this baby as soon as possible. Remember that it is important that any mom donating milk for this baby must undergo blood tests to rule out Aids and Hepatitis B as is always the case with donor milk, but even more important with this baby who is after surgery. Please e-mail me and I will give you the number of the family to contact. Thanks. If you could pass this on to other forums where we might get milk, please do so for me. Thanks.​

דיאנה1

New member
תרגום: בקשה דחופה לתרומת חלב

יש תינוק שעבר ניתוח רציני ועקב המתח בסיטואציה לאמא שלו ירדה אספקת החלב. אנחנו צריכים חלב אם לתינוק הזה מהר ככל האפשר. זכרו שזה חשוב שכל אמא שתורמת חלב לתינוק הזה חייבת לעבור בדיקות דם כדי לשלול צהבת זיהומית B ואיידס כמו תמיד במקרה של תרומת חלב אם, אבל אפילו חשוב יותר עם התינוק אחרי הניתוח. אנא שלחו לי אימייל ואעביר את המספר למשפחה לצורך יצירת קשר. תודה. אם תוכלו להעביר את הבקשה לפורומים אחרים שם אפשר להשיג חלב, אנא עשו זאת בשבילי. תודה.

אמממ....

יש לי קצת חלב קפוא לתרום, אבל אין לי "תעודת יושר".... מה שכן- תרמתי דם, וכיוון שבודקים את תרומת הדם למחלות, ידוע לי שאני בריאה. השאלה אם זה מספק את האמא. אם כן, אין לי בעיה לתרום לה. אגב- אני גרה בגדרה.

justmom

New member
תרגום: אם תרמת דם, את בסדר

שלחי לי אי-מייל ואמסור לך את מספר הקשר.

דיאנה1

New member
אסתר, מה קורה עם התינוק? מצאו לו

תורמות? אני מקווה שאמא שלו נרגעה ושאספקת החלב שלה חוזרת. גם לי זה קרה אחרי שבר התאשפז, אם את זוכרת, וזה היה מאד מלחיץ. אבל תוך כמה ימים זה הסתדר.

רותם ש

New member
עדכון למי שהיו בקשר עם אסתר

מספר הטלפון שנמסר לכם הוא מדויק, וניתן ליצור בו קשר עם ההורים. (העדכון בשם אסתר שכרגע לא זמין לה מחשב)

למעלה