URGENT - Looking for an Hair Dresse

michalbc

New member
URGENT - Looking for an Hair Dresse

Any recommendations? Burnaby, Richmond or Vancouver are all acceptable. Thanks, Michal​

Nogi23

New member
אם את מוכנה לשלם 200$...

אז יש את הסניפים של Suki's (יש אחד בדאון-טאון וונקובר). מכיוון שאני לא מוכנה לשלם את זה - אשמח גם לשמוע המלצות. (מוכנה אפילו כבר לעשות ספונסרשיפ לאיזה ספר מוכשר מישראל..)

ornit_band

New member
ב 12-15$ לא ספרי צמרת, אבל יש הרבה

על בוררד טיפה צפונית לברודווי יש את לין (בצד המערבי של בוררד), ליד חנות בלונים. על ברודווי ומקדונלד, מזרחית למקדונלד (מול סיפווי) יש שתי מספרות. ניסיתי את המזרחית מבניהן - גם היא בסדר. בהצלחה

Nogi23

New member
גם אני הייתי אצל שתיים כאלה

אבל פשוט אין מה להשוות לעומת הרמה בארץ. אלה שניסיתי - ידעו לעשות בדיוק מה שאומרים להם (אם ההוראות מספיק פשוטות), פוחדים פחד-מוות לקצר יותר מדי וחסרי כל יצירתיות. עכשיו הגיע הזמן לרענן תספורת שעשיתי בארץ, ואין לי ספק שהם לא יידעו איך לצאת מזה... מכה.

rinam

New member
Your marriege life???just kick him

But there is an Israelian hair dresser her name is Yaffa she workes at home......I can't find her ####, ask it the JCC "Jaffa the Hair dresser" everyone knows her. r

Nogi23

New member
ניסיתי את הסיניות בOakridge

(טוב, נו, ניסיתי רק אחת מהן. ליד הקולנוע) - לא רע. 20$.

michalbc

New member
SOF TOV HAKOL TOV../images/Emo151.gif

Just came back from Metrotown, I went into one of the salons and came out happy and with $37 less in pocket. Hair dresser happened to be Jewish, no Hebrew spoken so we practiced our Spanish​

למעלה