URGENT!!! HELPPPPPPPPPPPPP B-)

The ofer

New member
URGENT!!! HELPPPPPPPPPPPPP B-)

if someone saw merry lu ...can he tell her to tell hagit22 to tell spiderwoman to tell li28 to ask Dan Dan 32 if he saw TAL and if yes if she is ok????? thank you very much..... i really appreciate all of your help...and hope that you are not confused... i am ...so have a happy purim...and ...byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

מרי-לו

New member
עופר

לי28 אמרה לי, שספיידרוומן אמרה לה, שחגית 22 אמרה לה, שאתה מחפש אותי. אז ככה: אל תשאל מה קרה לי ...... נרדמתי בשעה 22:30 עד הבוקר!!!!! היית מאמין, אני, מרי-לו מכורה במצב בינוני (לפי הכתבה בידיעות אחרונות) לא צ`וטטתי לילה שלם. שיוווו מעניין מה הפסדתי. ד``א - מה גם טל לא היתה??? אויש המסכנה לא מצליחה להתחבר לצ`ט כבר מיום שלישי בלילה. ובהתחשב בזה שהיא לא מצליחה להתחבר, אז אני לא כ``כ בטוחה שהיא בסדר ;-) מה מה מה פורים שמח? יש עוד שבוע עד פורים... אבל נו טוב יאללה, שיהיה גם לך פורים שמח אי שם בקנדה. B-) מרי-לו

TAL-טל

New member
סמיםםםםםםםםםםםםםם

סמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גראססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס קוק פרססססססססססססססססססססססססססססססססססססססי אחותי יפתי הקטנה והמתוקה לא גם אתמול לא הייתי בלילה , רגע שניה.. (יששששששששששששששששש ישששששששששששששששש גם היא לא היתה) חזרתי.. אבללל מרי דבר אחד שמחתי לגלות אני לא מכורה בינוני עד קשה אני מכורה קל - כי למרות שסימנת V במשבצת בעיתון גיליתי שמצב הרוח שלי לא השתנה צילצלתי לכל החברים שקצת הזנחתי אז גם את ה-V מהמשבת של החברים הכועסים מחקתי ואני ממש בדרך הנכונה... וגם סוף סוף נזכרתי מה עושים עם ה``קופסא`` השניה שבחדר.. יש לה מן שלט כזה ולחיצה על הכפתורים הנכונים ממש מאפשרת בצפיה בתכניות שונות פלאי הטכנולוגיה... מי מי מי מי מי אוהב אותך? נכון א-נ-י שיהיה לך יום טוב נשמתי וגם לכל מי שמציץ בהודעה אפילו שכתוב שזה למרי לו שלי (סמים..) וגם לכל מי שלא מציץ בהודעה (למרות שזה חצוף לראות שכתבתי משהו ולא להתעניין) יו מאחרת לעבודההההההה סאלאמטאק TAL ;-)

TAL-טל

New member
עופרררררררררררררררר

יו יו יו יו יו אני חולה עליו זאת אומרת..עליך אבל מוזר לי שאף אחד לא אמר לי שחיפשת אותי מה, לא חיפשת אותי? לא יפה... חחחחחחחחחח מכלללל התוכנות במחשב אצלנו היחידה שהיתה צריכה להידפק היתה זו שפותחת את הצאטים בקיצור צריך אקספלורר חדש... אז אני לא יכולה להיכנס לצאט הזה או לאף צאט אחר לפורום לעומת זאת אני כן מצליחה (יש לי הרגשה שאחי שתל במחשב תוכנית גמילה מיוחדת וסמויה מהצאטים - מביני דבר שביניכם האם הגיוני שרקקקקק הצאטים לא נפתחים?????) עופררררר מתה עליך ותקלוט איזה פוקס שגילית את הפורום בדיוק יום וחצי לפני התקיעה הגדולה... אחרת לא היית רואה את שמי.. ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לך... (טפו טפו חמסה חמסה נגעתי באדום נגעתי בשחור שורפת חוקים...) יום טוב ונשיקות ל... אתה יודע TAL

TAL-טל

New member
יו מרי לו

כתבתנו ביחד לא מספיק שבצאט? גם בפורום???????????????? את קולטתתתתת? נשמה אני רצצצצצצה למקלחת אני כבר באיחור חבל``ז איך שאני מגיעהלמשרד אני אברר למה אוף איתי אבל את אוהבת אותי למרות שאוף איתי? נכון? TAL

Spiderwoman

New member
עופרררררררר

חחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב לך <בלבלת אותי לגמרייייייי>

למעלה