Urban Moto Music בשישי נערך בתל אביב ברח' דיזנגוף. אז הנה כמה תמונות מכוחותנו ולא רק
ט טומי* New member 28/5/05 #1 Urban Moto Music../images/Emo168.gif בשישי נערך בתל אביב ברח' דיזנגוף. אז הנה כמה תמונות מכוחותנו ולא רק
Urban Moto Music../images/Emo168.gif בשישי נערך בתל אביב ברח' דיזנגוף. אז הנה כמה תמונות מכוחותנו ולא רק
V vardagot New member 28/5/05 #12 תמונה של מרפאה ניידת מפנים טומי איפה 912 מוצב בתא בבזל או ברמת גן? כמו כן אודה לך או לכם אם תוכלו לספק לי תמונה של המפראה הניידת מפנים ופרוט התכולה/הציוד שנמצא בה.
תמונה של מרפאה ניידת מפנים טומי איפה 912 מוצב בתא בבזל או ברמת גן? כמו כן אודה לך או לכם אם תוכלו לספק לי תמונה של המפראה הניידת מפנים ופרוט התכולה/הציוד שנמצא בה.
ט טומי* New member 29/5/05 #15 אין לי תמונות מבפנים...../images/Emo10.gif התכולה ....לפי הפארמדיק שטיפל שם בפצועים..אז מדובר בציוד מינימלי אולי בנתיים לטיפולים קלים של יוד ופלסטר.
אין לי תמונות מבפנים...../images/Emo10.gif התכולה ....לפי הפארמדיק שטיפל שם בפצועים..אז מדובר בציוד מינימלי אולי בנתיים לטיפולים קלים של יוד ופלסטר.
ט טומי* New member 29/5/05 #16 תהרוג אותי (לא עכשיו) ../images/Emo6.gif אם הבנתי אותך? מה ז"א למה היא לא הייתה?? מתי? איפו? כמה? למה?
תהרוג אותי (לא עכשיו) ../images/Emo6.gif אם הבנתי אותך? מה ז"א למה היא לא הייתה?? מתי? איפו? כמה? למה?
S snoop444 New member 29/5/05 #17 הנה הסבר רשמתי את ההודעה ההיא עם קישור אבל הוא לא התווסף להודעה... התכוונתי למרפאה ניידת מד"א 911 הסוואנה הקוביה...
הנה הסבר רשמתי את ההודעה ההיא עם קישור אבל הוא לא התווסף להודעה... התכוונתי למרפאה ניידת מד"א 911 הסוואנה הקוביה...
F flesher New member 1/6/05 #19 רגע רגע רגע אז אף אחד לא ענה... מה יש בתוך המרפאה ניידת?! איזה ציוד יש שם?