Ur worst fear

אוי

לצערי הספקתי לקרוא את הודעתו המקורית של הבחור מדובר באדם שחייו כל כך מלאים בתוכן עד כדי כך שהוא בוחר לבוא לכאן ולאמר לדיירי הפורום למצוא חיים ותחביבים (בפורום שמוקדש לתחביב לא פחות).. in other words: dont bother your preaty little head about it its in the hands of the dragon now (and you dont want to doubt the dragon..)

DDN

New member
הבחור מנסה לעשות בלגאן

אבל הוא לא יודע איך. הוא סתם טמבל. אבל אל דאגה, הגיע הזמן לעשות זאת בלגאן. ואני אקח זאת על עצמי. מחר - אני הולך להפיל פצצה פה על הפורום. אני הולך לספר לכם הכל על מנהל הפורום, ולהוסיף תמונות. ולהוכיח לכם, שגורבאש האיום, הוא למעשה ביצת דרקון קטנה! חכו חכו. הדרקון מגיע - תראו עסוקים.

דרגורן

New member
חבל עליך... גורבש יודע איפה אתה גר

אה, והוא ביקש ממני לפרסם את התמונה הבאה:

DDN

New member
כמו שהבטחתי - מקורו של גורבש

או במילים אחרות, תמונות מביכות מהילדות. הנה גורבש עם האחים והאחיות שלו. ביצי דרקון קשות, וטובות למאכל

DDN

New member
והנה ההוכחה.

עוד מעט תראו את גורבש בוקע מהביצה הקטנה הזאת. (ובתמונה איתו נמצא הדוד בריאג, למי שרוצה לדעת - אוכל ביצים לארוחת בוקר. כמה בריא)

DDN

New member
כמה נורא

להפריע לדרקון לאכול. לא חושבים? (בתמונה הקודמת, עקב בחירה לא מוצלחת של צבעים, לא רואים את הקו שמחבר את הביצה לטקסט)

DDN

New member
האביר והביצה.

אני בטוח שכשביצה חלמה על האביר על סוס הלבן היא לא רצתה אביר כזה מרופט.

DDN

New member
הדבר הכי מביך

שאפשר לעשות למישהו זה לתלות תמונות שלו מהילדות עם החיתול. הה גורבש?

DDN

New member
מנהל פורום דרגה ראשונה

זה דרקון מטיל אימה? זה חיית מחמד.

DDN

New member
כבר כילד (או כתינוק-דרקון)

הוא השתעמם מאנשים טפשים

DDN

New member
והתאמן בשריפת פתילים.

גם שפם זה סוג של פתיל, לא? זהו. תמונה אחרונה. מקווה שנהניתם ושגורבש הובך דיו.

גורבש

New member
אך, הימים הטובים.

כמה אני מצטער שמאז הבאנו את הטכנולוגיה, בטח היתה דרך אחרת להיפטר מהרשעים בלי לאבד את הקסם לטובת הטכנולוגיה... חבל שלא חשבנו על זה כבר אז.

למעלה