UP UP!

Ne§t£A GirL

New member
UP UP!../images/Emo108.gif

שכחתי לגמריייי לבקש!! שירי מוראל:) [אני אחראית מוראל בסמינר הקרוב-אז אני צריכה לדאוג שיהיה אחד כזה...] בינתיים יש לי מספיק, אבל עוד כמה לא יזיקו

La Gamba

New member
ככה זה הולך

מתחילים בהסבר שזה שיר אפריקאי קדום... EH! EH! EH Patenge! amri-pepe-ten-ge! Eme-se-me-se-me-se, Eh La La Eh La La Eh La La Eh. U! אה! אה! אה פטנגה! אמרפפטנגה! אמסמסמס, אה לה לה אה לה לה אה לה לה אה! או! על כל מילה שאתם אורמים החניכים חוזרים אחריכם. חוזרים על זה חמישה פעמים -אָ אִ אֶ אוּ אוֹ

Shark Alarm

New member
אני מכיר את זה כ...

Baby shark Ta na na na ta na na na na Mama shark Ta na na na ta na na na na Papa shark Ta na na na ta na na na na Garndpa shark Ta na na na ta na na na na Shark Alarm Ta na na na ta na na na na וכו´ וכו´... עם התנועות

זה בעיברית בכלל

כריש גדול דיגי דיגי דיגי כריש דיגי דיגי דיגי גריש קטן דיגי דיגי דיגי כריש תינוק דיגי דיגי דיגי כריש סבתא דיגי דיגי דיגי כריש ענק דיגי דיגי דיגי שוחים בים דיגי דיגי הלכה היד דיגי דיגי דיגי הלכה עוד יד דיגי דיגי דיגי ככה זה הולך פחות אות יותר אני לא זוכרת את זה כ"כ טוב

kedeman

New member
אני מכיר אחרת קצת

כריש קטן כריש גדול כריש ענק יורדים לים הלכה היד הלכה עוד יד הלכה הרגל הלכה עוד רגל והוסיפו גם כריש פצפון או כל מני כאלה

למעלה