UP IN SMOKE

UP IN SMOKE

למי שראה את ההופעה- איזה קטע הכי אהבתם? לאיזה שיר נתנו ביצוע הכי טוב? ובכלל תגובות על ההופע! ולכל מי שעדיין לא ראה- חובה!!! *לדעתי הקטע הכי טוב זה לפני שסנופ ודרה עולים לבמה (מי שראה מבין), וגם הכניסה של ICE יפה!! ביצוע הכי טוב של BEATCH PLEAS ושל STILL DRE

RunNGun

New member
מסכים

הכניסה של דרה וסנופ (וכל הסרט לפניו) היו ההיילייט של ההופעה בכלל. כל הביצועים היו טובים, אין משהו שהיה יותר או פחות טוב... ביצוע שאהבתי במיוחד זה הביצוע של You Can Do It של קיוב... באמת מומלץ! באוגוסט ראיתי את זה במחלקת ה-DVD של בלוקבאסטר, נראה לי שיש את זה גם בטאואר. מומלץ מאוד!!!! אבישי

חזק

אני עדיין מנסה לזהות משם שיר אז אני יתכתב איתך באישי ונראה אם תוכל לעזור לי אבל לא משנה עכשיו עשו שם גם כבוד לאיזי אי וה סי וואאלללק של וו ססי אני כבר עושה את יותר אולי אני יראה למולטי ביום שאני אמצא אותו בתיכון ראיתי את זה לפני יותר משנה וחצי את ה אפ אין שמוק -חי)אפ אין סמוק אני חולה על הביצוע של let me ryde עם הזמרת סול וזהו fugees-fu gee la

gangstadogg

New member
שאלות!!!!

איך בדיוק עשו שם כבוד לאיזי אי? אני חושב שהראו חלק מזה פה ב MTV לא? אז שרו שם למשל קליפורניה לאב, מי שר את הבית של טופאק בדיוק? חוץ מזה טופאק היה בביף עם דרה "CALIFORNIA LOVE PART MOTHERFUCKIN TWO, WITHOUT GAY ASS DRE" וראיתי ששרו שם גם את השיר של JAYO FELONY - WHATCH GONNA DO יש להם זכות לשיר אותו בכלל?? מי בדיוק שר אותו שם? השיר הזה הוא של ג´איו מטוד´ מן ו DMX, ואף אחד מהם לא היה שם אז מה הקטע? לג´יו היה גם ביף עם סנופ דרך אגב... תענו!

dresta

New member
תשובות

שמו את התמונה של איזי, ושמו ברקע את השיר שלו EAZY DUZ IT, ונתנו לקהל לשיר את המילים. דריי היה גם בביף עם איזי, וגם לו הוא ליקק, כמו שהוא מלקק לכולם.

micL

New member
תשובות

דרה הומו אז מי שבביף איתו, הוא מחכה שימות ואז אומר שהם בסדר (פאק + איזי) את קליפורניה לאב הם עשו עם הבית של דרה ואחרי זה ישר עברו ל - 2 of amerikaz ששמה סנופ שר את החלק שלו והחלק של טופאק מהקלטה באפ אין (סמוק) לא ראיתי ששמו את השיר שדיברת עליו (יכול להיות שכן אבל הדי וי די שלי הוא אוסף של מסע ההופעות המדהים שנקרא אפ אין סמוק

gangstadogg

New member
../images/Emo6.gif אוקיי

אני זוכר שהראו במופע את אני חושב ICE CUBE שר - I CAN GIVE IT TO YA BUT WHAT YOU GONNA DO WITH IT" שזה חלק מהשיר שאני מדבר עליו גם וורן ג´י היה שם הא - מה הוא שר שם?

דרה תותח וכולם יודעים את זה

ואם הוא רוצה לתת כבוד, סה"כ לחברים טובים שלו שמתו- למרות הביף- אז זכותו והוא לא יוצא הומו ולא צריך לשים על אפאחד. חוצמזה שאם גם נתנו כבוד לביגי- אז למה שלא יתנו כבוד גם לאיזי ופאק? הא ילד?! בריא עילך

da^Lord

New member
זה היה ככה

הראו תמונה של איזי על המסכים, ואז דרה שאל את הקהל - כמה מכם זוכרים .. והקהל הרים ידיים וצעק, והדיג´יי שם אז קטע משיר שלו.. או את הביט,לא זוכר. ואז עברו לביגי- אותה שאלה - והקהל התחיל לצעוק ואז היה שיר שלו ואז תמונה של טופאק ומייד כל הקהל התחיל להתלהב הדליקו מצתים וצעקו והריעו.. התחיל הביט של קליפורניה לאב ודרה עשה את הבית שלו שם. זה מה שאני זוכר בערך. הכניסה של אייס קיוב היתה מאוד מיוחדת, ירד באקווריום כאילו קפוא, הכל בלבן. אבל הקטע הכי חזק לדעתי זה כשהם נכנסו עם הרכב לבמה , לא זוכר באיזה שיר, דרה וסנופ ברכב עם ה"הידראוליקס" שמתחיל לקפוץ .. עשו שואו לא רגיל שם. והקטע שהגולגולת הענקית שתלויה מעל הבמה יצאה לכיוון הקהל,והתחילו זיקוקים, גם קטע חזק. אני ממליץ להשיג את הוידאו או אם יש דיוידי עדיף.

NO-BLESS

New member
לפי דעתי, אחד הקטעים היותר יפים שם

זה הפתיחה, כשאייס נכנס חוץ מזה, היה את הסרט הבן-זונה של דרה וסנופ וגם הקטע עם הגולגולת המדברת שביקשה אש. אני ודה´לורד מה זה נהננו שם, נכון אחי?

dresta

New member
הכי יפה

ההצדעה שהם עשו לראפרים המתים, וכמובן הקטע הראשון ששייך לאיזי.

דרך אגב...

למי ששמע במערכת סראונד- אה, אני... בקטע של ביגי בכל הצרחות אפשר לשמוע בברור כמה צרחות בוז.. (עוד באיסט סייד, אז מה היה הולך בוואסט) מישהו שם לב שרוב הקהל היה לבן? חוצמזה כמות כזאת של קהל בישראל היתה עושה הרבה יותר בלאגן- יאללה מתחילים להציב את AFTERMATH בהודעות שיבאו לארץ?! חוצמזה גם אי אפשר להתעלם מהביצוע בI JUST WONNA FUCK U הבנות בישראל היו עושות פחות שמח...

NO-BLESS

New member
אם זה היה פה בישראל

היו באים למופע אערסים תימנים, דרה והח´ברה היו מרגישים כמו בבית
חוץ מזה, היה גם קטע שהמנחה ביקש מהבנות שבקהל לקום ולצעוק "I LOVE DICK" אם אני זוכר נכון... הבנות של הארץ לא היו זורמות עם זה...

למעלה