Untitled

GodOfWar

New member
Untitled

כן, השיער לקח הרבה זמן ~_~ למען האמת, היא שיעממה אותי בערך 50% לתוך העבודה, והייתי מאוד קרוב להפסיק, אבל איכשהו הצלחתי להמשיך. וטוב שכך כי למדתי המון. אין לה שם, כי לא הצלחתי למצוא אחד שנשמע לי מתאים. אתם מוזמנים להציע משהו אם יש לכם רעיון. בפוטושופ כמובן וללא רפרנס. גל.

amitais

New member
יפה+הערות

בעיית פרופורציות קלה: הפה יושב נמוך מידי, חסר גובה באיזור שמתחת לפה, והמרחק בין הפה לאף גדול מידי. ניתן לתיקון די בקלות.

וואו...

אין מילים. התעשתתי עכשיו, והנה כמה מילים: זה מושלם. העיניים, המבט, צבע העור (סומק), ה ש י ע ר, אפילו השקע הקטן בלחי השמאלית. מה שעוד יפה זו הצורה בה הפוזיציה של הראש נמצאת - שעונה קלות קדימה עושה לה חן. היא נראית כאילו היא תוהה לגבי משהו או מסתכלת בחמלה על גור חתולים. ההצעה שלי לקרוא לה Daya שזה חמלה בהינדו.

GodOfWar

New member
../images/Emo140.gif (+מצורף מדריכון)

תודה רבה על התגובה המאוד מחמיאה, דבי! אני שמח ששמת לב לכמה פרטים קטנים שהיו חשובים לי, כמו הלחי, שכמה שהיא פשוטה וכמה שמוזר להגיד את זה - אבל אני גאה בה
שמתי פה דגש על העבודה עם פלטת צבעים אין ספק. גם את התנוחה של הראש שיניתי במהלך הציור עד שמצאתי מה שמתאים לה (תראי זאת באנימציה). Daya, הממ... זה נשמע טוב. בהחלט מתאים. אז רשמית אני מעניק לה את השם. את יכולה להיות הסנדקית של הדמות עכשיו D; אמיתי: זו בעצם אותה הערה; להזיז את הפה למעלה אתה אומר :] קרוב לוודאי שאתה צודק. תודה. ולשאר כמובן גם המון תודות! -GoW-

j i m m y

New member
זה רק מראה איך שיש דברים שפשוט

אי אפשר לעשות אותם בלי מחשב.

romi1304

New member
איפה אתה חי JIMMY?

ולמה אתה מזלזל בGodOfWar בצורה כזאת? שים לב טוב- המחשב הוא כלי! אם אתה יודע לצייר אז אתה יכול לעשות דברים כאלו בעזרת איזה כלי שאתה רוצה. אם אתה לא יודע לצייר, אז אתה פשוט לא יודע ולא יעזרו לך כל המחשבים שיש בעולם

j i m m y

New member
מי מזלזל?

ממש לא מזלזל, ממש לא. הציור מדהים. פשוט באף מדיום אחר אי אפשר לעבוד ככה.

מיכאל ג

New member
מה? בטח שאפשר.

לוקח יותר זמן, כן, אבל אפשר. ואני לא רואה שהוא עשה משהו שמצריך דווקא מחשב. ואם אתה מצייר באקריליק, אז אפילו לא לוקח יותר מדי זמן (אם כי טוענים שאקריליק לא טוב לציור פורטרטים).

romi1304

New member
מי זה ברויגל ומה הוא קשור

למה שרשמתי לך? אני חוזר עוד פעם וכדאי שתבין את זה כמה שיותר מוקדם- אם אתה לא יודע לצייר, לרשום, לאייר, לא יעזרו לך כל המחשבים בעולם.

מיכאל ג

New member
שים לב לשרשור - עניתי לג'ימי, לא לך

ואני לא יודע מה רשמת לי, זו ההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה. התבלבלת עם ג'ימי אולי? כי אני בדיוק בדעה שלך בקשר לציור. ברויגל, אגב, היה צייר פלמי מהמאה השש עשרה.

romi1304

New member
הייתה לי כאן איזו בעיה בשרשור

וקיבלתי חצאי הודעות וכל מני כאלה דברים. רק עכשיו אני רואה את השרשור כמו שהוא צריך להיות.

זה מקסיםםםם

מקצועי מאוד, ויפה יותר מצילום (שזה התחום שלי...) ווווואאאאווווו!!!!! עינת

saarshai

New member
מצטרף להתלהבות.

כן, זה שווה ברמות. איזה רמות? רמות מאוד גבוהות. איפשהו שם בטופ. keep up the good work... it's working סער.

למעלה