Untitled

Shimp

New member
עבודה ממש יפה

העבודה ממש ממש יפה :) באמת שאהבתי, כבוד =) ! אך הפרופורציות קצת בעיתיות :) וכמה עיווטים שאין בבני אדם אבל ממש יפה! (אני לא הייתי מצליח..) (בינתיים..)

GodOfWar

New member
תודה!

כשמבקרים משהו אז נוהגים בדר"כ לפרט :] אז אני אשמח אם תעשה זאת, אילו עיוותים וכו', אתה יודע. -GoW-

מיכאל ג

New member
אני דווקא לא רואה עיוותים

השתמשתי בשיטה של ליצור תמונת ראי (כמה שזה קל במחשב!) וזה עדיין נראה מעולה. תגיד GOW אתה הופך את התמונה תוך כדי שאתה עובד?

GodOfWar

New member
בוודאי

טריק ישן וידוע. חוץ מזה, בכלל התכנון היה שהתמונה הסופית תהיה הפוכה, וגם כך התחלתי לצייר, אבל בסוף החלטתי שיותר מצא חן בעיני ככה. -GoW-

אסף 212

New member
איזה עיווטים בראש שלך ../images/Emo150.gif

תגיד תודה שזכיתה לראות בכלל את העבודה הזו אנחנו בני אדם לא רובוטים, וגם לבן אדם קשה להגיע לשלמות כמו של העבודה שלו. אני מוריד בפניו את הכובע אם היה לי.

saarshai

New member
מסקים אם עסף.

תפסיקו להטפל לקטנות. אנשים פה עושים עבודה מצויינת. מי שרוצה דיוק ריאליסטי לחלוטין, שיצלם תמונה. בשביל הפרשנות הויזואלית המדהימה של המציאות, יש את GodOfWar, ואת כל השאר כאן, שמוכשרים כשדים (פשרה בין רובוטים לבני אדם?) רוצה לומר - את התיקונים וההערות הזוטות, שמרו לשיעורי הציור. חוץ מזה, יש כאן פירגון יוצא מן הכלל (ומה הפלא, לרוב כאן פשוט יש את זה). סער.

למעלה