Unreleased Tracks מכירים את השירים הבאים: Carousel Step Up And One High Voltage Part Of Me
N Nina Myers New member 30/8/03 #1 Unreleased Tracks מכירים את השירים הבאים: Carousel Step Up And One High Voltage Part Of Me
N Nina Myers New member 30/8/03 #3 אהבתי את כולם ובמיוחד את Part Of Me ו-Carousel שמעתם את הדמואים שלהם? לדעתי הדמואים נשמעים קצת יותר טוב...
אהבתי את כולם ובמיוחד את Part Of Me ו-Carousel שמעתם את הדמואים שלהם? לדעתי הדמואים נשמעים קצת יותר טוב...
° °•Eowyn•° New member 30/8/03 #6 אהבתי במיוחד את high voltage../images/Emo94.gif אבל כולם שירים מעולים
• •° R£anima†ioN •° New member 30/8/03 #7 ../images/Emo6.gif אייצ' פי ../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif קרעת אותיי בובע השירים מאוד יאפים!! אני אוהבת את part of me והיי וטלג' [ אין לי כוח לרשום באנגלית]
../images/Emo6.gif אייצ' פי ../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif קרעת אותיי בובע השירים מאוד יאפים!! אני אוהבת את part of me והיי וטלג' [ אין לי כוח לרשום באנגלית]
N NuFiFiT New member 30/8/03 #8 כן אני מכירה... ../images/Emo45.gif ../images/Emo85.gif נאי הכי אוהבת את Step Up שיר ממש יפה, גם המילים יאפוותתתת
כן אני מכירה... ../images/Emo45.gif ../images/Emo85.gif נאי הכי אוהבת את Step Up שיר ממש יפה, גם המילים יאפוותתתת