Unplugged Reminder

Shir Life

New member
מה...

הקיור עושים בהופעה של מראיה???????????????????? הם גנבו לה את ההצגה!! בכללללללל לא רואים אותה!!!!!! חוצפההההההההה!!!! We want MC!!!! במיוחד אני... כי לא ראיתי את זה...

eranmc

New member
הם מפחידים! ואולי יהיה

ואביחי BFMC אמר שיהיה עוד כמה דקות. ובאמת הם שמים פתאום שירים, יכול להיות שיהיה.

roimc

New member
הם שמו פתאום גם שירים בפסח,

בדיוק כשהיה אמור להיות MARIAH CAREY TIMELINE וכמובן הם פיקששו.

Mcfanatic

New member
Damn!

well it´s about 23:15 and guess what...no unplugged, they showed some other artist but who knows maybe because the unplugged is only 30 minutes they are gonna show it at 23:30

nadav26

New member
3 דברים:

1. ערן, הכתבות שציינת לא נמצאות בגלריית הכתבות, ןגם לא השער (לפחות לא מצאתי אותן)ותזכור גם להכניס את הכתבות הקודמות שהעברתי (על MERRY CHRISTMAS ועל המכירות של 94´ 2. מירה סורבינו, ששיחקה עם מאריה ב-WISE GIRLS, היתה היום בג´יי לנו. היא נראית ממש מקסימה, למרות שלבשה מיני די מזעזע 3. VH-1 שוב אכזבו. האנפלאגד של מאריה לא שודר הערב... (יש אנפלאגד של הקיור במקום)

eranmc

New member
כן הגבתי כבר על זה:

1. תפוז, צדק קבל את התנצלותי, אבל מה שכן פעם צילמתי את זה ולא העליתי. העלית כמה כתבות היום חוץ מאלה של 2 הדפים כי זה דורש מאמץ קיראטיבי. 3. אני עדיין בהלם ממה שהם עשו, הקטע שאמרתי לכולם לראות את זה ואמרתי לא להבהל מהשיער של מראיה כי זה ממזמן, איזה אחת שאלה אותי אם זאת היא

Shir Life

New member
מה...

הקיור עושים בהופעה של מראיה???????????????????? הם גנבו לה את ההצגה!! בכללללללל לא רואים אותה!!!!!! חוצפההההההההה!!!! We want MC!!!! במיוחד אני... כי לא ראיתי את זה...
היא ממש הגזימה, מרוב שהיא הרימה את הג´קט, כבר אי אפשר לראות אותה!!!

למעלה