unpaid item

AYGEM

New member
unpaid item

בהמשך לכך שבטעות רכשתי מוצר שעלותו 28$ + משלוח 5$ ולא שמתי לב שהמשלוח רק לארה"ב קיבלתי דרישה לדמי משלוח של 45$ במקום 12$ עלות אמיתית של משלוח שכזה לארץ תכתובת עם המוכר גם לא עזרה רציתי לשתף אותכם בהמשך קיבלתי הודעה יזומה מ איביי שנרשם לי UNPAID ITEM ושאם ירשם לי עוד אחד אחסם, בהודעה שלהם יש כתובת לערער וגם מוסברות סיבות לקבלת עירעור וביניהם עבירה של המוכר על כללי המוכרים של איביי הכנתי עירעור מפורט בו ציינתי 3 עברות של המוכר כפי שמופיעים בכללי המוכרים - אי ציון עלות המשלוח בליסטינג (הוא לא ציין עלות משלוח לשום יעד חוץ מארה"ב - גבית מחיר משלוח מופקע - מסתבר שלפי כללי איביי מותר לדרוש כעלות משלוח רק כמה שעלה לך בפועל - אי מתן תשובה מהירה לקונה (על שאלה אחת שלי הוא ענה אחרי יומיים ועל השניה הוא לא ענה עד היום שלחתי את העירעור לאיביי ו..... תוך 2 שניות קיבלתי תשובה שמכיוון שזאת הפעם הראשונה שמוגש עירעור על ידי, התקבל העירעור שלי ורישום ה UNPAID ITEM נמחק

ozitex

New member
במסגרת פינוק הקונים האגרסיבי שלי איביי..../images/Emo13.gif

francolana

New member
וזה למרות

שהוא לא חייב לציין מחיר משלוח ליעדים אחרים וכללי איביי בפירוש לא מדברים על דמי משלוח זהים לעלות המשלוח בפועל ולא סתם זה מכונה דמי טיפול ומשלוח

evilihi

New member
מה זה "עלות אמיתית"?

מי אתה שתחליט בשביל המוכר מה זה עלות אמיתית? בחיי, זה ממש עולה על העצבים.

AYGEM

New member
נקודת השקפה

מכיוון שאתם מסתכלים על הנושא מנקודת המבט של המוכרים אתם לא שמים לב מה היה כאן אני ביקשתי לרכוש פריט בגודל של קופת סיגריות שעלותו 28$ ודמי מישלוח לארה"ב 5$ כאשר לא צוין בליסט שיש משלוח למקום אחר המוכר דרש מחיר משלוח של 45$ אז כן, במקרה בו משלוח בתוך ארה"ב הוא 5 $ אני יכול להחליט שהעלות האמיתית שלו כולל טיפול וכו' היא מקסימום 15$ בוא לא ניתמם, אנחנו יודעים מה סדר גודל של עלויות משלוח, משלוח מפדקס עולה פחות במקרה הנדון, המוכר ניסה לנצל את הטעות שלי לעשות קופה

ozitex

New member
ידידי

בעולם של מוכרים וקונים קיימות שתי נקודות השקפה: המוכר מנסה "לעשות קופה" הקונה מנסה "להקטין קופה" זוהי דרכו של עולם. עכשיו, כשאתה נכנס לחנות ורואה מוצר שמוצא חן בעיניך, אתה מתעניין באשר למחירו הסופי, אם זה כולל משלוח מופקע ש"הולבש" עליו על ידי היבואן או אם הוא כולל רווח מופקע של אלפי אחוזים על ידי בעל החנות, כל זה לא מעניין. מה שמעניין הוא השורה האחרונה- האם המחיר מתאים לך , הקונה או לא. את כל הדברים הללו רצוי לברר לפני שקופצים לבריכה ולא אחרי. ולכן, אין כאן עניין של היתממות ואני לא אומר שאין מוכרים תחמנים כמו שאני לא אומר שאין קונים תחמנים. הכל לגיטימי וכפוף להסכמה הדדית. זה הכל.

francolana

New member
אתה לא יכול להחליט

אם לא מתאים לך מה שהוא גובה עבור משלוח אתה רק יכול לא לקנות. אתה לא יכול להחליט עבורו כמה לגבות

evilihi

New member
אתה לא יכול להחליט שום דבר.

יש מוכרים כמו חברה שלי למשל, שהיא מדפיסה את הבולים בבית והדוור בא לקחת את זה מהבית שלה, היא בכלל לא הולכת לדואר. יש מוכרים שנוסעים לדואר. ויש עוד עלויות שאתה לא יכול לדעת עליהן. לא שאלת לפני? בעיה שלך. הוא לא חייב לציין משלוח בכלל לפי מה שידוע לי, ומחוץ לארה"ב בפרט. האפשרויות שלך זה או לשלם את מה שהוא דורש. לקבל סטרייק. או לשלם לו לפחות את העמלות שלו ולסגור עניין.

למעלה