Univers Zero - תוצאות

יניבש16

New member
מגניב. הייתי מוסיף לתיקו גם

את heatwave המעולה, ואז זה היה מושלם. ארבע יצירות מופת אחת אחרי השנייה של להקה מופלאה!

מורנא007

New member
את חובבי הרוק

שבאופוזיציה... אני חושב שראוי מידי פעם להתחשב בגחמות של חובבי ה- RIO בפורום

ronbt

New member
רררודסס

שגריר הרגרסיב , אני מת על הפתיחות שלך!

זה דווקא מענין

את אלה שבאמצע שנות העשרים לחייהם לא מתנסחים בעברית של אורטל ומורטל וגם יש להם טעם מוסיקלי שונה משל מטאליסט בן 12. תתבגר. יש נערים\רות בפורום עם טעם קצת שונה משלך ועליך לכבד את זה. ועוד משהו,לאתר שלך יש אסתטיקה רעה כמעט כמו המוסיקה שבו.טפל בזה בהקדם.

Rudess

New member
טוב נו

גם לאתר של ברייטמן אין עיצוב מיוחד, כך גם לאתר שלי, מה שחשוב הוא התוכן שבאתר, והתוכן בשניהם הוא מצוין.

אין הנחתום מעיד על עיסתו

הייתי מוריד את התמונה שלך מהלוגו של האתר, אבל זה אולי עניין של טעם.

Toltec

New member
אבל הפרצוף שלו מתחלק בשמונה.

ונשאר לך עודף למרלבורו. עם כל הכבוד, להתריס נגד השגריר זה לא לעניין.

alissre

New member
לגבי האסטטיקה הרעה להחריד

וזה מדהים כמה היא רעה ! אינני יכול לתפוס בכלל איך אתר שאמור להתעסק במשהו שנקרא אמנות רחוק כל כך מאמנות מבחינה חזותית. תסתכלו על הדברים של רוברט וויטהד או רוג'ר דין ותנסו להביא את עצמכם לנקודה שבה אתם מסוגלים במעט להתחבר לרוחם ולו באופן שיטחי, ואז אולי השינוי יבוא מבחוץ פנימה, וגם נמאס כבר מכל הנאו פרוג המטאלי המבחיל הזה פשוט נמאס !

מורנא007

New member
לא עיצבתי את האתר, אבל

לזכות מנהלי האתר אומר שמטאל (ולכן גם פרוג מטאל) הוא ג'אנר אחר של אומנות ויש לו ערכי אסטטיקה שונים מאשר לרוק מתקדם. אני מעדיף את ערכי האסטטיקה של הרוק המתקדם על פני המטאל, אבל מאמץ את הגישה לפיה מטאל בא ממקור אחר (זעם, ציניות) מאשר פרוג שהוא זרם באומנות שנשען על ערכי דור הפרחים (שיוויון הזדמנויות, שאיפה לשלום) ומשלב ברוק גישה של קלאסיקה.

alissre

New member
מצויין ואיפה האסטטיקה הזועמת מתבטאת

באתר, האם זה בגוון האפור-קקי של הקירות באתר ? יש לא מעט אסטטיקה ויזואלית במטאל, לדוגמא עטיפות אלבומי לד זפלין (במיוחד I ו VI המושקע שיש בו עטיפה שרק בגללה כדאי להשיג את התקליט המקורי). הנושא הזה של אסטטיקה ורוק הוא לגמרי מרתק כשמנסים להבין את מה שהרוק מנסה למאמר. לדוגמא וזו דוגמא באמת טובה - השינוי בעטיפות האלבומים של ג'נסיס החל מהאלבום הראשון ועד לאלבום כמו abacab והלאה לכיוון כל מיני עטיפות מינימליסטיות משונות. שבירה הראשונה בסגנון עטיפה התרחשה כבר ב the lamb, ואני חושב ש abacab (אלבום יוצא מן הכלל לדעתי*) הקלפים הויזואליים נטרפו. מעניין להבין איך הוחלט ללכת דווקא על עטיפה כה שונה ומשונה. אלבומי נאו פרוג הם בד"כ האלבומים בעלי הטעם הויזואלי הרע ביותר, אם פרוג מתעסק בסוריאליזם אז נאו-פרוג בפנטזיה זולה, זה אולי אומר משהו, מעניין להבין

Mr Mustard

New member
אכן נושא מרתק

שימו לב שגם לאלבומי פאנק ורוק אלטרנטיבי יש ויזואליות מסויימת. לעומת הפרוג שנשען בעיקר על סוריאליזם הפאנק והרוק האלטנטיבי נשענים בעיקר על פופ ארט. מה שעוד יותר יפה לראות זה שמבין מבשרי הפאנק בשנות השישים, האלבום הראשון של זאפפה ואלבום הבננה, גם הם נשענים על אותה ויזואליות מאוד פופ ארטית. מיותר לציין שאנדי וורהול (שהפיק את אלבום הבננה וצייר לו את העטיפה) היה בעצם ממקימי תנועת הפופ ארט, ואחד האמנים המובילים בה (אולי ה-מוביל). קיצר, נושא מאוד מעניין...

מורנא007

New member
יש דוגמאות לאסטטיקה גרועה גם

באלבומי פרוג משנות ה- 80. למשל טורמטו.

למעלה